Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Σε όμορφο κλίμα η κοπή πίτας της Ευρυτανικής ποδοσφαιρικής «οικογένειας»


Η ΕΠΣ Ευρυτανίας και ο ΣΔΠ Ευρυτανίας έκοψαν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, η οποία έγινε φέτος σε οικογενειακό κλίμα στα γραφεία της ΕΠΣ.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, ο Πρόεδρος του νεοσύστατου ΣΔΠ Ευρυτανίας Γιάννης Καλύβας, τα μέλη της Ένωσης Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Γιώργος Παπαδήμος, Ηλίας Γκαλιμάνης, το επίτιμο μέλος Διονύσης Βονόρτας, οι ενωσιακοί προπονητές Δημήτρης Αντωνίου και Δημήτρης Τσιγαρίδας, προπονητές, παράγοντες των σωματείων και διαιτητές.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπαντζίμας και ο Πρόεδρος του ΣΔΠΕ κ. Καλύβας στάθηκαν στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, που διεξάγεται με 6 ηρωικές ομάδες (Ποταμιά, Ακαδημία, Άγραφα, Τυμφρηστός, Ραπτόπουλο και ΑΠΟΚ Βελούχι). Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην εξαιρετική προσπάθεια των μικτών μας ομάδων.Το φλουρί των διαιτητών κέρδισε ο Λάμπρος Κολοκώτσιος και της πίτας της ένωσης ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Κολλημένος.



 












Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος