Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-3

Η Ευρυτανία έκανε την καλύτερη της εμφάνιση, δυσκολεύοντας κατά πολύ την πιο δυνατή Φθιώτιδα, που επικράτησε με σκορ 0-3.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ14).

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου είχε αρκετά αξιοπρεπή και ανταγωνιστική παρουσία μέσα στο γήπεδο. Κατάφερε μάλιστα μέχρι το 2ο λεπτό της επανάληψης να διατηρεί ανέπαφη της εστία της και εν συνεχεία να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Οι φιλότιμοι «πράσινοι» έμειναν χωρίς βαθμό και γκολ, γεμίζοντας ωστόσο αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον τους.

Η Φθιώτιδα του Γιώργου Νικολάου συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στον όμιλο, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πέτυχε τα τρία της τέρματα στην επανάληψη, ένα εκ των οποίων σημειώθηκε από τον Ευρυτάνα Σπύρο Τσιγαρίδα. Οι Φθιώτες έχουν 7 πόντους και είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική στις 21 Φεβρουαρίου οι Ευρυτάνες θα παίξουν εκτός έδρας με τη Βοιωτία, ενώ οι Φθιωτοί θα υποδεχτούν την Εύβοια.

 

Η καλύτερη εμφάνιση

Η Ευρυτανία πραγματοποίησε την καλύτερη της παρουσία στα πρώτα της 3 ματς. Αναμένεται ο ορισμός τη εξ αναβολής 3ης αγωνιστικής με τα ματς ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας και ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Βοιωτίας. Τα παιχνίδια επρόκειτο να γίνουν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

 

Ξεχώρισε ο Ευρυτάνας Τσιγαρίδας

Ο Σπύρος Τσιγαρίδας (Φωτογραφία) ξεχώρισε και σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ με την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής, γιός του ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρη αγωνίζεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, ενώ είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου.

 


Καινούργια δελτία

Δελτίο απέκτησαν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 οι: Σωτήρης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Λάππας και Κώστας Θεοδωρογιάννης.

 

Οι παράγοντες της ΕΠΣ



 

 

 

 

 

 

Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας (Φωτογραφία αριστερά), ο Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων Δημήτρης Αθανασόπουλος και το επίτιμο μέλος και μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων Διονύσης Βονόρτας (Φωτογραφία δεξιά).

 


Ίδιος ρέφερι


 

Ο ρέφερι Δημήτρης Γκιάφης (Φωτογραφία) από την Αιτωλοακαρνανία είχε σφυρίξει και τους αγώνες της Ευρυτανίας με τη Βοιωτία.

 

Με Βοιωτία για την πρωτιά

Η Φθιώτιδα έχει 7 πόντους και βρίσκεται στο -2 από την πρώτη Βοιωτία. Οι συναντήσεις των δυο ομάδων δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη. Μάλιστα η ΕΠΣΦ διατηρεί ανέπαφη την εστία της. 

 

Τα γκολ στην επανάληψη

Μετά το πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0 και η Ευρυτανία είχε πολύ καλή παρουσία, η Φθιώτιδα έφτασε στην επανάληψη στο νικηφόρο 0-3. Σκόραραν οι: Νίκος Τσολακίδης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου στο 42΄, Σπύρος Τσιγαρίδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας στο 65΄ και Δημήτρης Νέλλας του Αστέρα Λαμίας στο 68ο λεπτό. Στα αξιοσημείωτα πως και οι τρεις είχαν βρει δίχτυα και στο ματς του α΄ γύρου στα Καλύβια, που έληξε με 7-0.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Κουτρομάνος, Λάππας, Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Π., Μπούκας, Πετρόπουλος, Πόλου, Κεχριμπάρης, Τσιλίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδοκωστόπουλος

Συμμετείχαν και οι: Τσάρας, Κουκλάρας, Μπόνιας, Κοπάνης, Βρέκος, Λάππας, Θεοδωρογιάννης, Τσουκαλάς

 

Φθιώτιδα (Γιώργος Νικολάου): Πιτσίκας, Παπαλουκάς, Μποντούρης, Παπαστάμος, Χαρτοδιπλωμένος, Τσολακίδης, Νιώρας, Τσιγαρίδας, Παπακώστας, Τσανής, Μπακογιάννης

Συμμετείχαν και οι: Αλεξίου, Κρίντας, Καλογερίδης, Παντζιάς, Καραΐσκος, Νέλλας, Καραντζιούνης, Κοντέλας

 

Διαιτητής: Δημήτριος Γκιάφης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

1ος Βοηθός: Πέτρος Ντρέλιας (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Αντώνιος Σπυρόπουλος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 




















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος