Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Το Raptor Club Greece πάει… Καρπενήσι


Πέμπτη εκδρομή για τα μέλη του Raptor Club Greece που ετοιμάζονται για άγριες καταστάσεις στο Καρπενήσι τον ερχόμενο Μάρτιο. Τι δήλωσε στο Newsauto ο πρόεδρος Ηλίας Πιτταράς….

Οι εκδρομές που διοργανώνει το Raptor Club Greece δεν είναι απλές… εκδρομές. Γεννούν αναμνήσεις και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι, δεκάδες Ford με εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακόμα και με αυτούς που έχουν νοικιάσει ένα Raptor έρχονται κάθε φορά για να ζήσουν την εμπειρία.

Μία οργανωμένη εκδρομή που αποτελείται κάθε φορά από εκατοντάδες ή και χιλιάδες χιλιόμετρα σε άσφαλτο και χώμα, καλή παρέα, διαγωνισμούς, δώρα για όλους, μπάρμπεκιου και φαγητό τοπικής κουζίνας.

Για φέτος το πρόγραμμα του club περιλαμβάνει δύο εκδρομές, μία τον Μάρτιο και μία δεύτερη τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα τα μέλη του Raptor Club Greece θα ταξιδέψουν σε Ευρυτανία και Κρήτη αντίστοιχα.

Το διάστημα 7-10 Μαρτίου θα διεξαχθεί το 5ο Raptor Trophy με έδρα το Καρπενήσι και από εκεί θα ξεκινούν οι εξορμήσεις που θα έχουν διάρκεια τρεις ημέρες.

Μιλώντας στο Newsauto ο πρόεδρος του Raptor Club Greece, Ηλίας Πιτταράς τόνισε χαρακτηριστικά αναφορικά με την εκδρομή:

«Όλες οι εκδρομές του club μας είναι ξεχωριστές. Είμαστε μία μεγάλη παρέα με την ίδια αγάπη για το Ford Raptor το οποίο δεν αποχωριζόμαστε, είτε όταν το χρησιμοποιούμε για δουλειά είτε ως χόμπι. Στις εκδρομές περνάμε τέλεια καθώς έρχονται όλα τα μέλη των οικογενειών μας και μαζί με τους φίλους μας δημιουργούμε αναμνήσεις».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του club αναφέρθηκε και στα μοναδικά τοπία που έχει η χώρα μας: «Κάθε φορά που συναντιόμαστε, δοκιμάζουμε τα οχήματά μας σε άσφαλτο και χώμα, κάνουμε οργανωμένο μπάρμπεκιου στα βουνά και ανακαλύπτουμε μοναδικού φυσικού κάλλους τοπία, που από αυτά έχει πάρα πολλά η Ελλάδα. Δεν θα δεις φίλο του club να μην είναι χαμογελαστός και αυτό τα λέει όλα…».

Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο: 6981 568746Πηγή:  ixotonagrafon.blogspot.com