Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Καρπενήσι Futsal-Ηνίοχος 6-5

Απόλυτο νικών στην έδρα του για το Καρπενήσι Futsal, που επιβλήθηκε με 6-5 του Ηνίοχου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 15:30. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, παρουσία αρκετών θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Μαντέκα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κυριαρχώντας στο γήπεδο και προηγήθηκε με 5-1. Στο β΄ μέρος δυσκολεύτηκε από τον 5ο παίχτη του αντιπάλου, καταφέρνοντας ωστόσο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ. Ο Άλεξ Μπακαλίδης σκόραρε δυο γκολ. Οι Ευρυτάνες επέστρεψαν στις νίκες, ανέβηκαν στους 12 πόντους και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ηνίοχος του Άρη Ζάχου απέδειξε πως έχει ένα πολύ καλό σύνολο, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και δείχνοντας αρκετή μαχητικότητα. Μετά και από αυτή την ήττα παρέμεινε στους 3 πόντους, έχοντας ολοκληρώσει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα αγώνων με τις πρώτες τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική το Καρπενήσι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη ντέρμπι, ενώ ο Ηνίοχος υποδέχεται το Κατενάτσιο Νέα Γενιά το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου.

 

«Δίψα» κόσμου

Ο κόσμος του Καρπενησίου έδειξε για μια ακόμη φορά πως «διψάει» για το ποδόσφαιρο σάλας, βοηθώντας την ομάδα της πόλης.

 


Αντίπαλοι και στις γυναίκες

Οι δυο ομάδες είναι αντίπαλες και στο πρωτάθλημα της Women΄s Futsal Championship. Προπονητής και στα δυο τμήματα του Ηνίοχου είναι ο Άρης Ζάχος (Φωτογραφία).

 


2Χ2

Νωρίτερα η ομάδα των γυναικών του Καρπενησίου επιβλήθηκε με 16-4 του Εθνικού Λυκίας, κάνοντας το 2 στα 2.

 

Κυρίαρχοι οι Ευρυτάνες


 

Στο α΄ μέρος οι Καρπενησιώτες ήταν εξαιρετικοί και με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο προηγήθηκαν με 5-1. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος μόλις στο 1΄, ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) στο 3΄ και στο 13΄, ο Αποστόλης Φούκας στο 15΄ και ο Γιώργος Πλεξίδας στο 19΄ σκόραραν για το Καρπενήσι, με τον Ηνίοχο να μειώνει προσωρινά σε 2-1 στο 4΄ με τον Δημήτρη Ζαφείρη. Ο Πλεξίδας έφτασε τα 9 γκολ, έχοντας χριστεί σκόρερ σε όλα τα ματς της ομάδας του.

 






Έπαιξε με 5ο και …ντέρμπι


 

Οι φιλοξενούμενοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν με 5ο παίχτη τον τερματοφύλακα τους Γιάννη Κρίγκο (Φωτογραφία), κάνοντας το ματς στο τέλος ντέρμπι. Δυο γκολ πέτυχε ο Λευτέρης Μαντής στο 25΄ και στο 39΄ και δυο ο Κώστας Αθανασίου στο 32΄ και στο 39΄. Για το Καρπενήσι ο Άγγελος Παχής σκόραρε στο 37΄. Η διακύμανση της επανάληψης είχε ως εξής: 5-2, 5-3, 6-3, 6-4, 6-5.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Κόκκοτος, Αθανασόπουλος, Παχής, Μπακαλίδης, Πλεξίδας (Μουρτογιάννης, Μπουμπουρής, Κατσαρός, Καραγιάννης, Φακίτσας, Παρούτσας, Καλύβας, Φούκας, Ζαχαράκης)

 

Ηνίοχος (Άρης Ζάχος): Κρίγκος, Σείτι, Αθανασίου, Μαντής Ε., Μαντής Α. (Ζαφείρης, Γκαγκάντερος, Παναγιώτου, Μπατζελής, Γκίκας, Γιώτης, Θάκας Δ., Θάκας Γ.)

 

Διαιτητές: Αδάμος Κουκούλης& Λάμπρος Κολοκώτσιος

Σημειωτής: Νίκος Δημακόπουλος

 























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος