Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Φάλαρα Στυλίδας 3-0

Στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα κορασίδων της Π.Α.Κ. τα πήγε εξαιρετικά, καταβάλλοντας με 3-0 σετ τα Φάλαρα Στυλίδας, έχοντας τον έλεγχο σε όλο το ματς.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 11. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2΄ ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων, παρουσία αρκετών θεατών από Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Η Π.Α.Κ. με τη Δήμητρα Τσούμα στο «τιμόνι» ήταν πολύ καλή και μετά από δυο εκτός έδρας ήττες από Διόνυσο Αμφίκλειας και Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου «χαμογέλασε», παίζοντας όμορφο βόλεϊ. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα αποδίδει «καρπούς» καθημερινά και το άθλημα της πετοσφαίρισης έκανε δυναμική επανεκκίνηση στην περιοχή μετά από περίπου μια δεκαετία. Το Ευρυτανικό συγκρότημα έχει 3 βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τα Φάλαρα του Βασίλη Αναγνωστόπουλου κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια, ώστε να εκπροσωπείται το βόλεϊ της Στυλίδας, αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που είχε αρχίσει και αυτός με δυο ήττες. Οι φιλότιμες «πράσινες» ωστόσο μετά από τρία ματς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποιο σετ.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η Πανευρυτανική θα παίξει εκτός έδρας με τον Αίαντα Μαλεσίνας, ενώ το συγκρότημα της Στυλίδας αντιμετωπίζει στον Άγιο Κωνσταντίνο τον τοπικό Πήγασο.

 

Σπουδαία νίκη

Τα κορίτσια της Πανευρυτανικής σημείωσαν την 1η τους νίκη, που αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής τους προσπάθειας, που συνδυάζεται με συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα μετά από περίπου μια δεκαετία.  

 


Με Τσούμα στο «τιμόνι»

Η προπονήτρια της Π.Α.Κ. Κατερίνα Μπαλωμένου απουσίαζε λόγω αγώνα μπάσκετ της ομάδας στη Λαμία και την ομάδα καθοδήγησε η Δήμητρα Τσούμα με τον έφορο και «ψυχή» του τμήματος Βασίλη Ρουμελιώτη.

 


Τα σετ

25-17, 25-13, 25-18

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Δήμητρα Τσούμα): Ανατζούτσουλα, Γούλα, Θανασούλα, Κατσακιώρη Α., Κοτρώνη, Τσιάρα, Γαλανού, Διώτη, Κακαβιά, Κεφαλά, Σταμούλη, Τσιλίκα

 

Φάλαρα (Βασίλης Αναγνωστόπουλος): Τσάρα, Πατσούρα, Ράμμου, Τζανετάκου, Αποστόλου, Τσαντούρη, Πάγουρα, Μεγαγιάννη, Μπελτεγρή

 

Διαιτητής: Θάνος Κουκούλης

Σημειωτής: Ιωάννα Τσάβου

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος