Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

«Πράσινο» το Καρπενήσι με την ομάδα του Παναθηναϊκού Β΄

Προετοιμασία στο Καρπενήσι από τις 13 έως τις 23 Αυγούστου πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός Β΄, διαμένοντας στο Montana, στο οποίο πριν λίγες ημέρες έμεινε ο Ολυμπιακός Β΄.

Μετά τις πρώτες 15 ημέρες προπονήσεων στο «Γ. Καλαφάτης», οι «πράσινοι» μετακόμισαν στην Ευρυτανική πρωτεύουσα. Στο περυσινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός Β΄ τερμάτισε στην 9η θέση της Super League 2 (Βόρειος Όμιλος), συγκεντρώνοντας 33 πόντους (7 νίκες-12 ισοπαλίες-9 ήττες και τέρματα 33-41).

Στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου επέλεξε τους: Καρακασίδη, Λίλο, Παναγάκο, Σουρδή, Φικάι, Λάμψια, Μαρτίνη, Προδρομίτη, Ρόμπι, Τουρκοχωρίτη, Τσεβά, Αθανασακόπουλο, Φρόκου, Φουρτάδο, Κάραμπα, Κυριόπουλο, Καλοσκάμη, Κρυπαράκο, Μαντσίνι, Σαρδέλη, Συμεωνίδη, Βολάκη, Βουτσά, Μπιλάλ, Χατζηιωάννου, Λιούμη, Νταμπίζα.

Ο 47χρονος Σωτήρης Αντωνίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τον Οκτώβριο του 2022, με τον Λεβαδειακό να αποτελεί την προηγούμενη του ομάδα. Ο Παναθηναϊκός Β΄ άρχισε τη λειτουργία του το 2021 και θα λάβει μέρος για 3η συνεχόμενη φορά στη Super League 2.

 

Δυο φιλικά

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι την Πέμπτη 17 Αυγούστου τον Λεβαδειακό και την Τρίτη 22 Αυγούστου τη Λάρισα.

 Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος