Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Ευρυτανία……με πλούσια δώρα


Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Ευρυτανία……με πλούσια δώρα!
Αναβαθμισμένα για το 2023 τα δώρα της διοργάνωσης! Ειδικά για όσους τρέξουν την μεγάλη διαδρομή των 25χλμ ένα εξαιρετικό γιλέκο softshell ! Θα σας κρατήσει ζεστούς στις χειμερινές προπονήσεις αλλά και ταυτόχρονα η διαπνοή του υφάσματος θα βοηθήσει στην αποβολή μέρους του ιδρώτα.
Αμάνικο softshell δύο στρώσεων: 1. Κεντρικό φερμουάρ με προστατευτικό πιγουνιού 2. Εσωτερική fleece φόδρα 3. Εξωτερική τσέπη, δεξιά στο στήθος με φερμουάρ 4. Δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ 5. Ρυθμιζόμενο, ελαστικό κορδόνι στο τελείωμα.

 Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στις δύο μικρότερες διαδρομές (13χλμ & 6χλμ) θα παραλάβουν τεχνικό μπλουζάκι με κατάλληλη διαπνέουσα ύφανση για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Φυσικά όλοι θα παραλάβουν τα δώρα τους σε race bag πολλαπλών χρήσεων που θα περιέχει και εκλεκτά τοπικά προϊόντα.

 Τρεις διαδρομές για όλα τα γούστα και μια παιδική.

  • Kaliakouda Trail 25K (D+1900m)
  • Lakomata Trail 13K (D+980m)
  • Gavros Trail 6K (D+450m)
  • Kaliakouda Junior 1K

Το Μεγάλο Χωριό κοντά στο Καρπενήσι περιμένει να σας υποδεχτεί και να σας δείξει τις ομορφιές του. Οι διαδρομές των αγώνων είναι σχεδιασμένες πάνω σε παλιά μονοπάτια στο όρος Καλιακούδα. Σίγουρα όσοι έρθουν για πρώτη φορά θα μαγευτούν από τα ελατοδάση αλλά και τα αλπικά τοπία της περιοχής. Η Ευρυτανία είναι ιδανική για ένα Σαββατοκύριακο που μπορεί να συνδιαστεί και με άλλες δραστηριότητες όπως επίσκεψη στο Πανταβρέχει ή ράφτινγκ στα Τριπόταμα.


Όλες οι πληροφορίες των αγώνων είναι αναρτημένες στο www.karpenissitrail.gr και οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:karpenissitrail.gr