Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

5η στην Ευρώπη η Μελίνα Γεωργίου


Την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε η Ευρυτάνισσα πρωταθλήτρια του Α.Σ. Αίαντας Μελίνα Γεωργίου.
Ο προπονητής της Εθνικής Θοδωρής Ζηνέλης αναφέρει: '5️⃣η θέση για την Πρωταθλήτρια του ΑΙΑΝΤΑ και μέλους της Εθνικής 🇬🇷 ομάδας εφήβων νεανίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ταλίν της 🇪🇪Εσθονίας .
Εξαιρετική αγωνιστική παρουσία για την Μελινα Γεωργιου .
Το νούμερο δύο του ranking πέρασε το πρώτο αγώνα By λόγω της θέσης της ,επικράτησε στον δεύτερο επι της πρωταθλήτριας Σουηδίας κ στον 3ο για τα μετάλλια οριακά δεν τα κατάφεραμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης από την Ισπανία.
Περίεργο συναίσθημα καθώς όλη τη χρονιά έχουμε παίξει κ έχουμε επικρατήσει σχεδόν όλων των αντιπάλων της κατηγορίας ,η κλήρωση κ η διασταυρώσει μας έφερε απέναντι στον αγώνα για τα μετάλλια με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης .
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το επόμενο σταθμό το Ευρωπαικο Νέων U21 καθώς η Μελίνα αν κ μικρότερη ηλικιακά της κατηγορίας ως Πρωταθλήτρια θα μας εκπροσωπήσει με την Εθνικη μας ομάδα στην Ρουμανία το Δεκέμβριο.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο - Hellenic Taekwondo Federation για την στήριξη κ κάλυψη της Εθνικής Ομάδας την Τασια Κιοσκερογλου κ όλο το προπονητικό team .
Συγχαρητήρια για τα παιδιά της εθνικής που ανέβηκαν στο βάθρο αλλά κ για την γενικότερη εξαιρετική ΕΛΛΗΝΙΚΗ 🇬🇷αγωνιστική παρουσία και καλή επιτυχία στα υπόλοιπα μέλη της και στο δικό μας #Φοιβο_Κισκήρα που αγωνιζεται την τελευταία μέρα "