Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

4ο ποδοσφαιρικό τουρνουά γυναικών 5Χ5 από τη Νανά Πλεξίδα



Η Νανά Πλεξίδα, παίχτρια της Αθήνας 90' στο Futsal και της Δόξας Πηγαδακίων στο 11Χ11 , διοργανώνει το 4ο τουρνουά γυναικών 5Χ5 στα Ξύλινα Καισαριανής. 

Από 30 Μαΐου έως 15 Ιουλίου θα πραγματοποιείται κάθε βράδυ και το Evrytania Sport θα δώσει το "παρών" κάποια ημέρα της διοργάνωσης, συμβάλλοντας πάντοτε σε τέτοιες δράσεις.

Το κάλεσμα της Νανάς

«Το τουρνουά είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή για γυναίκες και κορίτσια , που διοργανώνουμε για τέταρτη συνεχομένη χρονιά στα Ξύλινα Καισαριανής. Πρόκειται για μια ιδέα κι ανάγκη που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, όταν παύτηκε κάθε αθλητική δραστηριότητα και θελήσαμε με αυτό το τουρνουά να επαναφέρουμε τα κορίτσια στο γήπεδο και στο ποδόσφαιρο που αγαπούν. Αφουγκραστήκαμε πόσο τους είχε λείψει το ποδόσφαιρό κι έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά 5χ5 , αμιγώς γυναίκειο κι άκρως καλοκαιρινό. Είναι πλέον το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού, έτσι αποχαιρετάμε την αθλητική σεζόν κι ετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για τα μπάνια μας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να είσαι γυναίκα και να αγαπάς το ποδόσφαιρο. Για να συμμετάσχεις αρκεί και να έχεις πεντάδα σου
Πηγή: ιmaginistes.wordpress.com