Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

35 μετάλλια για τον Κ.Ο. Καρπενησίου στη Λαμία


Εξαιρετική παρουσία τον Κ.Ο. Καρπενησίου στο 2ο κύπελλο «Νηρέας Λαμίας», που έγινε στις 30 Απριλίου στη Λαμία, έχοντας απολογισμό 35 μετάλλια (31 ατομικά και 4 ομαδικά).

 

Ο σύλλογος αναφέρει με δελτίο τύπου:

«Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση είχαν οι μικροί μας αθλητές στο 2ο Κύπελλο Νηρέας Λαμίας που διεξήχθη στις 30 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Λαμίας. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 15 αθλητές κατακτώντας συνολικά 35 μετάλλια (31 ατομικά και 4 ομαδικά). Δοκίμασαν νέα αγωνίσματα και γέμισαν με ενέργεια για την δύσκολη συνέχεια που έχουν δεδομένου ότι το κολυμβητήριο της πόλης μας δεν λειτουργεί εδώ και 40 μέρες με αποτέλεσμα τα παιδιά να μετακινούνται στην πόλη της Λαμίας για τις προπονήσεις τους, λόγω της ιδιαιτερότητας του αθλήματος της κολύμβησης που για να μπορέσει να εξελιχθεί απαιτεί συνεχή και αδιάλειπτη επαφή με το υγρό στοιχείο. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο ,από το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και τους προπονητές , γι' αυτή τους την προσπάθεια. Άξιο αναφοράς η πρώτη συμμετοχή του αθλητή μας Ζαχαράκη Γεωργίου που συνδυάστηκε και με το πρώτο του μετάλλιο. Ευχόμαστε το συντομότερο να επιστρέψουν οι αθλητές μας αλλά και όλα τα μέλη μας στην κανονικότητα με την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου μας.»

 

Τα παιδιά που συμμετείχαν τα ακόλουθα: «Βουτσιλάκου Δήμητρα, Βουτσιλάκου Αργυρώ, Φραγκαλιού Ελπίδα, Λαθύρη Παρασκευή, Τσιγαρίδας Γιάννης, Ζαχαράκης Γιώργος, Κουτρούμπα Παναγιώτα, Παππά Δαναή, Κοτσιμπού Μελίνα, Κωτσοκάλης Παναγιώτης, Καρανίκας Γιάννης, Γκαρίλας Νίκος, Κακαβάς Γιάννης, Καλύβας Παναγιώτης, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης»