Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Καρπενήσι Futsal-Τράχωνες Αλίμου 5-0

Στις επιτυχίες επέστρεψε το Καρπενήσι Futsal, το οποίο με καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με το «καθαρό» 5-0 των Τραχώνων Αλίμου.

H αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής και έγινε την Παρασκευή 7 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 17:00. Ήταν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship και έγινε σε άψογο κλίμα χωρίς σκοπιμότητες.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου παρουσίασε σοβαρή εικόνα και με αρκετά νέα κορίτσια στο ρόστερ του πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ύστερα και από την εξαιρετική του εμφάνιση στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Δυο από τα πέντε γκολ σημείωσε η Καλλιόπη Καλοκαιρινού. Οι Ευρυτάνισσες εδραιώθηκαν στην 6η θέση, έχοντας 13 βαθμούς (4η νίκη συνολικά).

Οι Τράχωνες Αλίμου της Χριστίνας Σαχινίδου συμμετέχοντας με νεανικό και αξιόμαχο ρόστερ είχαν αρκετά ανταγωνιστική παρουσία, δίνοντας το δεύτερο τους παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα είχαν ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ, με αποκορύφωμα το χαμένο 10μετρο πέναλτι της Μελίνας Κοσμά στην εκπνοή. Το συγκρότημα του Αλίμου έμεινε στους 6 πόντους.

Για την επόμενη (17η) αγωνιστική η ομάδα του Καρπενησίου έχει ρεπό, ενώ οι Τράχωνες παίζουν τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στην έδρα τους με τη Δόξα 2016.

 

Εξ αναβολής ματς

Ο αγώνας που ήταν εξ αναβολής έγινε υπό την παρουσία περίπου 40 θεατών.

 



Άλλη ομάδα


 

Μια διαφορετική εικόνα παρουσιάζει στα τελευταία του ματς το Καρπενήσι που υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μάλιστα σε εντός έδρας παιχνίδι οι: Καλλιόπη Καλοκαιρινού (Φωτογραφία, Υπό το βλέμμα της προπονήτρια της στον Πήγασο Θριασίου Αθηνάς Ρεντούμη) και Θεοδώρα Νταή.

 

Ταλέντο Τραχώνων

Η ομάδα του Αλίμου υπό την καθοδήγηση της Χριστίνας Σαχινίδου συμμετέχει με την ομάδα κορασίδων στο πρωτάθλημα futsal. Όσον αφορά το 11Χ11 η ομάδα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική (4ος Όμιλος), παλεύοντας για τη σωτηρία της. Να σημειωθεί πως η κ. Σαχινίδου είναι η μοναδική γυναίκα προπονήτρια στο πρωτάθλημα γυναικών σάλας.

 


Ντεμπούτο Γιαννιώτη


 

Την πρώτη της εμφάνιση με την ομάδα του Καρπενησίου πραγματοποίησε η Νικολέτα Γιαννιώτη (Φωτογραφία).

 

Καρπενησιώτης ο «A-bola»

Ο Τάσος Ζαφειρίου του Greek Women΄s  Soccer News κάλυψε ζωντανά για μια ακόμη φορά αγώνα του Καρπενησίου. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την 4η παρουσία του στην πόλη μας.

 


«Μηδέν» για πρώτη φορά

 

Η ομάδα του Καρπενησίου κράτησε για πρώτη φορά το «μηδέν» στην άμυνα. Την εστία της υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία η Ευαγγελία Κουρομπλή (Φωτογραφία), καλύπτοντας επάξια το κενό της εξαιρετικής Λίας Μαρασίδη. Το ίδιο έχει συμβεί και με τη νεαρή Ευαγγελία Κωστορρίζου στα ματς που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, με την Ευρυτανική ομάδα να διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

 

Νίκη επί της Προοδευτικής

Η ομάδα των Τραχώνων κέρδισε μια ημέρα νωρίτερα με 5-3 την Προοδευτική. Σκόραραν οι: Μάρθα Πριμηκύρη (2), Λυδία Μιχαλοπούλου, Σοφία Σιαφαρή και Μελίνα Κοσμά. Στα δυσάρεστα ο σοβαρός τραυματισμός πριν λίγες ημέρες της πορτιέρο Αγγελικής Πηλαλητού.

 

Στο «ρελαντί»


 

Η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο μέρος, ενώ πρόσθεσε δυο ακόμη στην επανάληψη για το τελικό 5-0. Δυο γκολ σημείωσε η Καλλιόπη Καλοκαιρινού (11΄, 47΄) και από ένα οι: Βασιλική Οικονόμου στο 13΄ (Φωτογραφία αριστερά), Θεοδώρα Νταή στο 20΄(Φωτογραφία κέντρο) και Ευαγγελία Κωστορρίζου στο 56΄ (Φωτογραφία δεξιά). Η Καλοκαιρινού έφτασε τα 11 γκολ, η σπεσιαλίστας Νταή τα 5 με το Καρπενήσι, η Οικονόμου τα 18 και η Κωστορρίζου τα 4.

 









Άστοχο δεκάμετρο


 

Στο φινάλε οι Τράχωνες έχασαν μοναδική ευκαιρία με τη Μελίνα Κοσμά (Φωτογραφία), που έστειλε την μπάλα άουτ σε δεκάμετρο πέναλτι.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Νταή, Οικονόμου, Τόσσου, Καλοκαιρινού (Φέγγου, Γιαννιώτη, Κωστορρίζου, Σταμούλη Χ., Μπόκα, Σταμούλη Α., Μούτσι Τ., Νέλλα, Λερογιάννη)

 

Τράχωνες Αλίμου (Χριστίνα Σαχινίδου): Παπαιορδάνου, Σιαφαρή, Κοσμά, Πριμηκύρη, Χόρου (Μιχαλοπούλου, Πιπέρα, Σκανδάμη, Κραμποκούκη)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος

 
































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος