Κυριακή 23 Απριλίου 2023

“DRIFT ΛΑΜΙΑΣ”: Μεγάλες υποσχέσεις για έναν εκπληκτικό αγώνα


Η προσμονή έλαβε τέλος με την επίσημη έναρξη του “Drift Λαμίας στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Ένα υπερθέαμα πρωτόγνωρο απόλαυσαν την πρώτη ημέρα οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος οι οποίοι βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

H υπόσχεση για μια ξεχωριστή μηχανοκίνητη αθλητική γιορτή έγινε πράξη το Σάββατο 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, καθώς η αφρόκρεμα των οδηγών Drift της χώρας μας κατάφερε να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ο οποίος διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) σηματοδότησε την εξέλιξη ενός θεσμού ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία. Σε μία διαδρομή την οποία είχε επιμεληθεί η ομάδα “Drift Dynasty” οι αγωνιζόμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους.

Άπαντες βγήκαν ορεξάτοι, με στόχο να εξοικειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τη διαδρομή. Η πρόκληση της οδήγησης μπροστά σε ένα διψασμένο κοινό, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση σε όλους τους οδηγούς ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως μέχρι νωρίς το μεσημέρι οι αγωνιζόμενοι όλων των κατηγοριών(Drift 1, Drift 2, Drift3) είχαν κάνει περισσότερα από 600 περάσματα (!), ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό του Drift στην χώρα μας. Λίγο αργότερα οι πρώτες σταγόνες της βροχής έκαναν την εμφάνιση τους, χωρίς ωστόσο να αποτρέπουν την συνέχιση της ροής των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Οι εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Π.Ε.Λ., αντάμειψαν όλους τους αγωνιζόμενους με το ζεστό χειροκρότημα τους, ενώ όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο για τον κυρίως αγώνα. Να θυμίσουμε πως αύριο Κυριακή 23 Απριλίου, στις 08:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των ελεύθερων περασμάτων ενώ στη συνέχεια θα γίνουν τα βαθμολογημένα περάσματα όλων των κατηγοριών και οι μάχες για την ανάδειξη των νικητών.

Πηγή: www.starsports.gr