Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Τούμπα με 4.75, Καραϊσκάκης με 6.00!


Ντέρμπι για γερά νεύρα στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, υποψιασμένη η ΑΕΚ στο Φάληρο απέναντι στον «ορκισμένο» Ολυμπιακό!

Τα playoffs της Stoiximan Super League και το στοίχημα για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο... παίρνουν φωτιά. Την Κυριακή στις 20:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Βόλο, σκόραρε τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με το τελικό 4-2. Έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εντούτοις έχει τεθεί ουσιαστικά νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Εντούτοις το υπόλοιπο της σεζόν μόνο διαδικαστικό δεν είναι καθώς η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου δίνει την προοπτική κατάκτησης ενός τίτλου. Επομένως ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους έναν σημαντικό στόχο και το υπόλοιπο των playoffs έχει τριπλή σημασία: το πρεστίζ, το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, μα κυρίως την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Κύπελλο.

Μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Παναθηναϊκός πήρε τέραστια νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων». Στηρίχθηκε ξανά στην άμυνα του, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού και έφτασε στο θριαμβευτικό 2-0. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, στους 69 βαθμούς όσους έχει και η ΑΕΚ και στο +6 πλέον από την τρίτη θέση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μοιάζει ανίκητη αυτή τη στιγμή. Τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ για οκτώ συνεχόμενα ματς διατηρεί απαραβίαστη την εστία της! Δεν εντυπωσιάζει μεσοεπιθετικά, εντούτοις βρίσκει τις λύσεις κυρίως χάρη στην υπομονή και την ατομική ποιότητα των παικτών του μπροστά.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον ουσιαστικό κίνητρο, ούτε όμως και πίεση, στοιχείο που τον καθιστά ενδεχομένως ακόμη πιο επικίνδυνο. Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία, μομέντουμ και απόλυτη πειθαρχία στο χορτάρι. Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας, το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.75 της Stoiximan.

Στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη θριαμβευτική ανατροπή και το 3-1 επί του ΠΑΟΚ. Ηττήθηκαν στο ντέρμπι «αιωνίων» και έμειναν στο -6 από την κορυφή. Το λάθος του Παπασταθόπουλου και το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί υπέγραψαν τη μοίρα των «ερυθρολεύκων» στο 2-0 της Λεωφόρου και πλέον η υπόθεση τίτλος έγινε πολύ δύσκολη.

Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν και μόνο τα σερί τρίποντα ως το φινάλε θα μπορούσαν να ξαναδώσουν ελπίδα στην ομάδα του Ανιγκό. Η επίθεση δουλεύει καλά, είναι η κορυφαία της διοργάνωσης, εντούτοις τα λάθη ανασταλτικά έχουν στοιχίσει σημαντικούς βαθμούς. Παρελθόν ο Χάμες Ροντρίγκες, προπονήθηκαν και υπολογίζονται οι Εμβιλά, Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες.

Με το 3-1 επί του Άρη, η ΑΕΚ έφτασε τα τρία σερί τρίποντα στα playoffs και εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ γερά στη μάχη του τίτλου. Ισόβαθμη στους 69 με τον Παναθηναϊκό, ξέρει με τη σειρά της πως όσο προχωράει η διαδικασία και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν, δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει βαθμούς.

Τεστ χαρακτήρα και θέλησης το ντέρμπι στο Φάληρο, καθώς σε τέσσερις φετινές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ μετράει δύο ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Πλήγμα ο τραυματισμός του Αραούχο , που τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο το ρόστερ προσφέρει λύσεις στον Αλμέιδα, που έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις.

Τελευταίο χαρτί για τον Ολυμπιακό, ντέρμπι - ορόσημο για την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η νίκη είναι το απόλυτο ζητούμενο και η αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων προμηνύει ένα 90λεπτο γεμάτο δράση και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 7,5 κόρνερ & Over 0,5 κόκκινη κάρτα σε απόδοση 6.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δώρο* ΕΟΝ ΤV της NOVA από την Stoiximan!

Απολαμβάνεις όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο EON της NOVA μέσα από την αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan.

Τα πιο συναρπαστικά Playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται, η μάχη για την κορυφή της Premier League κορυφώνεται και η Ευρωλίγκα μπαίνει στην τελική ευθεία με τα Playoffs και το Final-4 του Κάουνας.

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται “καυτές” και η Stoiximan έρχεται με μία σούπερ αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας να φέρει στην τηλεόρασή σου και στο κινητό σου τα πιο μεγάλα derby σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Πώς; Με δώρο* όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο EON της NOVA!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “NOVA”

Θες να δεις το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός την Κυριακή αλλά και το Άρης - Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη; Τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου, του ΠΑΣ και του Λεβαδειακού στα συναρπαστικά Playouts της Stoiximan Super League;

Τις μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ αλλά και τις υπόλοιπες σειρές των Playoffs της Euroleague, όπως και το Final-4 του Κάουνας; Το συγκλονιστικό φινάλε της Premier League και της Bundesliga αλλά και την La Liga & την Ligue 1;

Aν θες όλα τα παραπάνω- και όχι μόνο- δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό “ΝΟVA” στην σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις