Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ποδηλάτες στα βουνά των Αγράφων


ΟΙ ΠΟΔΗΛΆΤΕΣ ΠΉΡΑΝ ΤΆ ΒΟΥΝΆ...

Σήμερα το πρωί υποδεχθηκαμε στη γέφυρα της Τεμπλας ποδηλάτες αθλητές από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή που συμμετείχαν σε αγώνα ποδηλασίας σε ασφάλτινο μη φυλασσόμενο δρόμο απόστασης 200 χλμ (brevet) με αφετηρία και τερματισμό το Αγρίνιο.
Διοργανωτής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Φαβας, έμπειρος ποδηλάτης αλλά και διοργανωτής παρόμοιων αγώνων.
Συμμετείχαν 30 ποδηλάτες από Αγρίνιο, Αθήνα, Καρδίτσα και άλλες περιοχές σε ένα πεδίο δύσκολο με σημαντικές υψομετρικές διαφορές.
Ο Δήμος Αγράφων αποδεικνύοντας και σήμερα το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και την επικέντρωση του στον αθλητισμό, συμμετείχε ως χορηγός στον αγώνα με ένα κιόσκι με ενεργειακά ποτά και τρόφιμα για τους συμμετέχοντες αθλητές.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος κ. Αλέξης Καρδαμπικης, ο Παναγιώτης Μπραζιας, ο Γιώργος Αθανασίου καθώς και άλλα στελέχη του Δήμου.
Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον διοργανωτή του αγώνα και τους αθλητές κατά τις ολιγόλεπτες στάσεις τους και μας εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το φυσικό τοπίο, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία και δεσμεύτηκαν για την διέλευση δύο ακόμα παρόμοιων αγώνων από τον Δήμο μας στο άμεσα αναφέρει με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπικης.