Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Δυναμική παρουσία σε Πάτρα και Καρδίτσα για τον ΑΟΛ Εύρυτος


Ο κολυμβητικός σύλλογος ΑΟΛ Εύρυτος έλαβε μέρος σε σημαντικούς αγώνες στην Πάτρα κάτι στην  Καρδίτσα, σημειώνοντας νέες επιτυχίες. Ο σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του: " Κύπελλο🏆Άνοιξης & Γαλαγαλεία 2023!!

🏊🏻‍♀️Για ακόμη μια φορά ο σύλλογος μας ήταν παρών με 16 αθλητές αγωνιστικών, προαγωνιστικών και junior κατηγοριών!
🏊🏻‍♂️Τα παιδιά μας, μας απέδειξαν ξανά πως με θέληση και επιμονή, μπορούν να βρίσκονται ψηλά στα αγωνίσματα τους,  καταφέρνοντας να κατακτήσουν 11 μετάλλια και να βελτιώσουν παράλληλα και τις ατομικές τους επιδόσεις.  
Οι αθλητές-ριες που συμμετείχαν  είναι:
🔹ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:Αναστασία Μπακαλίδου, Κουκλάρα Μαριλένα, Αλέξανδρος Κατσαρός, Αύρα Μπουραζάνη, Ναταλία Ράικου, Αντριάνα Ράικου, Βασιλική Πατρώνη.
🔹ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Βαγγέλης Κουκλαρας, Κατερίνα Νικοπουλου, Λαουρα Ελεζάϊ, Μπαλωμενος Παναγιώτης.
Επίσης,αξίζει να αναφερθούμε στην συμμετοχή των Junior αθλητών-ριών μας, κολυμβητές-ριες ηλικίας 8 χρονων, που συμμετείχαν σε μια γιορτή της κολύμβησης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!!!
Γιατί αυτό είναι οι αγώνες μια ΓΙΟΡΤΗ!!!
🔹JUNIOR: Σταύρος Πατρώνης, Κοσμας Κοτρωνας, Ευαγγελία Αρβανιτη, Φρειδερικη Κρουστάλλη, Θεοδωρα Μπούκα.

Το ΔΣ του συλλόγου μας θα ήθελε να συγχαρεί για ακόμη μια φορά τους προπονητές και τους αθλητές μας που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας! Καθως και τους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητες και τους προπονητες μας!"