Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Άγραφα-Ραπτόπουλο 7-3

Εύκολη επικράτηση για τα Άγραφα με το ευρύ 7-3 επί του Ραπτοπούλου σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 17:00. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

Τα Άγραφα του Δημήτρη Κολλημένου με επιθετικό ποδόσφαιρο έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα. Τρία γκολ πέτυχε ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, που είχε και δοκάρι, ενώ δυο σημείωσε ο αρχηγός Κώστας Καλύβας. Το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ έβαλαν και οι: Παναγιώτης Κατσαρός και Άγγελος Τσιγαρίδας. Οι Αγραφιώτες «κλείδωσαν» την 3η θέση, ανεβαίνοντας στους 29 βαθμούς.

Το Ραπτόπουλο του Φάνη Ντζίμα μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Ποταμιά παρουσιάστηκε στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις. Είχε αρκετά αμυντικά κενά και τον τερματοφύλακα του σε κακή ημέρα, μη καταφέρνοντας να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Σκόραραν οι: Δήμος Ξυραφάκης, Αποστόλης Παππάς και Θωμάς Γεωργαλής. Οι «ακρίτες» έμειναν στην 4η θέση με 20 πόντους, παλεύοντας ωστόσο όλα τα ματς στα μπαράζ.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά την Τετάρτη 26 Απριλίου για την 4η αγωνιστική των Play Off. Η Δόξα θα υποδεχτεί τον Αίολο και ο Κατσαντώνης θα αντιμετωπίσει την Ποταμιά.

 

Καιρός για μπάλα

Οι συνθήκες για μπάλα ήταν ιδανικές, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να προσφέρουν όμορφο θέαμα υπό το βλέμμα λιγοστών φιλάθλων. Μάλιστα το α΄ μέρος έγινε με ψιλόβροχο.

 


Τρίτα τα Άγραφα

Οι Αγραφιώτες με αυτή τη νίκη τους αναδείχτηκαν 3οι και οι Ραπτοπουλίτες 4οι. Επιτυχημένη η σαιζόν και για τους δυο εκπροσώπους του Δήμου Αγράφων.

 

Με τους στρατευμένους 


 

 

 

 

 

 

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν οι: Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία αριστερά), Παναγιώτης Κατσαρός και Δημήτρης Κωσταρέλος (Φωτογραφία δεξιά). Ο τελευταίος έκανε ντεμπούτο, έχοντας αποκτηθεί από την Ποταμιά.

 

Απώλεια Δροσίνη

Τις προσπάθειες των συμπαιχτών του παρακολούθησε ο Παναγιώτης Δροσίνης (Φωτογραφία), που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Αίολο.

 


Γρήγορες αλλαγές

Τα αδέρφια Βασίλης και Θωμάς Γεωργαλής ταξίδεψαν από τη Λαμία και μπήκαν στο γήπεδο με αργοπορία στο πρώτο μέρος, με τη Δόξα να κάνει και τις δυο αλλαγές της ως στο 25΄.

 


Εκτός δράσης

Το Ραπτόπουλο δεν είχε στη διάθεση του τους: Θωμά Πέτσα και Ηλία Κοτούλα, που αναχώρησαν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Μύκονο, καθώς και τον τραυματία Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Α΄ Μέρος

Προβάδισμα Αγράφων

Μπαίνοντας πολύ δυνατό στο πρώτο μέρος ο Κατσαντώνης προηγήθηκε με 3-1.

 

3 γκολ& 1 δοκάρι


 

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Καλύβα (Φωτογραφία) που σκόραρε στο 2΄ και στο 31΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0, αφού ενδιάμεσα στο 4΄ ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος βρήκε και αυτός δίχτυα. Ο Γενιτσαρόπουλος είχε και δοκάρι στο 30ο λεπτό.

 





Μείωσε η Δόξα


 

Το Ραπτόπουλο μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 45ο λεπτό με τον νεαρό Δήμο Ξυραφάκη (Φωτογραφία) να πλασάρει εύστοχα από θέση τετ α τετ.

 

Οι καλύτερες φάσεις

2΄: Ο Καββαδίας έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Καλύβας Κ. ελίχτηκε από αριστερά και με χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία του Τσιάμη άνοιξε το σκορ (1-0).

4΄: Ο Γενιτσαρόπουλος με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Ραπτοπούλου και κακή εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα πέτυχε το 2-0.

9΄: Μονοκόμματο σουτ του Καλύβα Τ. εκτός περιοχής έφυγε μόλις άουτ από το δεξί «Γ» του Τσιάμη.

11΄: Σουτ του Παππά εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Ιωάννου.

21΄ :Ο Καλύβας Τ. τροφοδότησε τον Καλύβα Κ., που με σουτ στην αριστερή γωνία της Δόξας «έγραψε» το 3-0.

29΄: Ο Καλύβας Κ. έβγαλε σέντρα από δεξιά και το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Καλύβα Τ. κατέληξε ελάχιστα άουτ.

30΄: Ο Γενιτσαρόπουλος επιχείρησε σουτ από δεξιά, το οποίο προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιάμη και πέρασε άουτ.

35΄: Ατομική προσπάθεια και σουτ του Γενιτσαρόπουλου από δεξιά κατέληξε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσιάμη.

41΄: Χτύπημα φάουλ του Σιαλμά έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ιωάννου.

45΄: Ο Λαθύρης εκτέλεσε γρήγορα φάουλ και ο Ξυραφάκης σε θέση τετ α τετ με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 3-1.

 

Β΄ Μέρος

Ανοιχτό παιχνίδι

Ελεύθερο ματς προσέφεραν οι δυο ομάδες, φτάνοντας στο «αγγλικό» 7-3 υπέρ των γηπεδούχων.

 

Χατ-τρικ Γενιτσαρόπουλου


 

Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) συμπλήρωσε χατ-τρικ, κάνοντας το 4-1 στο 54΄ και το 7-2 στο 83΄.

 

Γκολ για τους μικρούς



 

 

 

 

 

 

Ο Παναγιώτης Κατσαρός (Φωτογραφία αριστερά) με γκολ στο 61΄ και ο Άγγελος Τσιγαρίδας (Φωτογραφία δεξιά) με σέντρα-σουτ στο 77΄ έβαλαν το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ για το 5-1 και 7-2.  Ο Κατσαρός είχε σκοράρει και στην κανονική διάρκεια 4 γκολ μέχρι να ντυθεί στα «χακί».

 

Πάλεψε το Ραπτόπουλο



 

 

 

 

 

 

Η Δόξα παρά τα αμυντικά της κενά επιθετικά δεν τα πήγε άσχημα και πέτυχε δυο ακόμη τέρματα. Ο «φορμαρισμένος» Αποστόλης Παππάς (Φωτογραφία αριστερά) σκόραρε στο 70΄ το 5-2 και ο Θωμάς Γεωργαλής (Φωτογραφία δεξιά) με κεφαλιά στο 84΄ το τελικό 7-3.

 

Οι καλύτερες φάσεις

51΄: Σέντρα του Κατσαρού από αριστερά, ο Ζευγουλάς στο πρώτο δοκάρι πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσιάμη.

54΄: Ο Κατσαρός έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Γενιτσαρόπουλος με πλασέ σημείωσε το 4-1.

61΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος με ωραία μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κατσαρό, που πλάσαρε εύστοχα (5-1).

66΄: Πάσα του Αθανασίου στον Παππά, το σουτ του δεύτερου μπλόκαρε ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

70΄: Ο Στασινός Η. έστρωσε στον Παππά, ο οποίος με άπιαστο απευθείας χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ιωάννου για το 5-2.

77΄: Ο Τσιγαρίδας έβγαλε σέντρα-σουτ από αριστερά, ο Τσιάμης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα προ του Καλύβα Τ. (6-2).

83΄: Ο Τόλης με μπαλιά βρήκε τον Καλύβα Τ., που πέρασε και τον Τσιάμη, έδωσε έτοιμο γκολ στον Γενιτσαρόπουλο που πλάσαρε εύστοχα σε άδειο τέρμα (7-2).

84΄: Κόρνερ του Παππά από δεξιά, ο Γεωργαλής Θ. με κεφαλιά στη δεξιά γωνία των γηπεδούχων διαμόρφωσε το 7-3.

 

Κίτρινες Κάρτες

Τριανταφυλλόπουλος

 

Διακριθέντες

Άγραφα: Καλύβας Τ., Καλύβας Κ., Τσιγαρίδας, Γενιτσαρόπουλος

Ραπτόπουλο: Παππάς, Ξυραφάκης

 

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Δημήτρης Κολλημένος): Ιωάννου, Καββαδίας(46΄ Ζευγουλάς), Τσιγαρίδας Α., Τριανταφυλλόπουλος, Κοράκης(46΄ Μάκκας), Καλύβας Τ., Τόλης, Τσίπρας, Καλύβας Κ.(64΄ Κωσταρέλος), Γενιτσαρόπουλος, Καλτσής(46΄ Κατσαρός Π.)

 

Ραπτόπουλο (Φάνης Ντζίμας): Τσιάμης, Σιαφάκας, Ντζίμας(15΄ Γεωργαλής Β.), Στασινός Χ.(25΄ Γεωργαλής Θ.), Σιαλμάς, Στασινός Η., Αθανασίου, Παπαντζίμας, Παππάς, Λαθύρης, Ξυραφάκης

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Θράκης)

1ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Σεραφείμ Οικονόμου (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

 




























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος