Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Παμπαίδες: Α.Ο. Μώλος-Γ.Σ. Άτλας 37-54

Αγωνιζόμενος μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άτλας πήρε το εκτός έδρας «διπλό» με 37-54 επί του ουραγού Μώλου.

Η αναμέτρηση για το παμπαιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Γ΄ Όμιλος) ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και έγινε το Σάββατο 22 Απριλίου, αρχίζοντας στις 3 στο κλειστό Μώλου.

Ο Μώλος του Λεωνίδα Πενταλιού είχε μια αρκετά φιλότιμη παρουσία απέναντι σε έναν αρκετά πιο δυνατό αντίπαλο. Ο Α.Ο.Μ. ήταν αρκετά βελτιωμένος συγκριτικά με το πρώτο ματς στο Καρπενήσι, που είχε λήξει με διαφορά 52 πόντων υπέρ του αντιπάλου.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη συνέχισε την αήττητη πορεία του, κάνοντας το 7 στα 7 και ξεκινώντας θετικά ένα Σαββατοκύριακο δυο αγώνων. Είχε από την αρχή μια διαφορά ασφαλείας, επικρατώντας στο «ρελαντί». Ξεχώρισε με 26 πόντους ο Ζαχαρίας Βαρελάς.

Οι νικητές θα αγωνιστούν την Κυριακή 23/4 στο Καρπενήσι στη 13:00 απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη για την 11η αγωνιστική. Οι Φθιώτες αντιμετωπίζουν στο επόμενο τους ματς της ΓΑΣ Άμφισσας.

 

3 μήνες μετά

Οι Ευρυτάνες συμμετείχαν σε ματς τρεις μήνες μετά, ύστερα από τις 22 Ιανουαρίου και το εντός έδρας με τη ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ).

 

Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων

Ο προπονητής του Μώλου Λεωνίδας Πενταλιός είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Καμένων Βούρλων. Αντίστοιχα ο προπονητής του Άτλαντα Δημήτρης Λερογιάννης είναι επικεφαλής της  αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου 

 


Εξαιρετικός ο Βαρελάς


 

Για τον Άτλαντα ο Ζαχαρίας Βαρελάς πέτυχε 26 πόντους.  Για τον Μώλο διψήφιοι με 10 ήταν οι: Έκτροας και Μπατσογιάννης.

 

Αντίθετη πορεία

Ο Άτλας σημείωσε την 8η νίκη του σε ισάριθμα ματς, ενώ ο Μώλος δεν έχει κάποιο «ροζ» φύλλο αγώνος σε 9 παιχνίδια.

 

Οι περίοδοι

6-13, 12-28, 19-42, 37-54

 

Συνθέσεις Ομάδων

Μώλος (Λεωνίδας Πενταλιός): Γιάνκα 2, Μπατσογιάννης 10 (2), Κόντης 6, Έκτορας 10, Νικολάου, Ραφτόπουλος, Παπαπροκοπίου 4, Κοντογιώργος 3, Σχοινάς 2

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Μπούτσι 3, Καψάλης, Σεριανάι 2, Μακράκης 4, Καραμπάς, Χουσιάδας, Τσιγαρίδας, Τσιόβολος 9 (1), Φέγγος 10, Βαρελάς 26

 

Διαιτητής: Ιωάννα Πανουργιά (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Μοσχόπουλος& Λούβαρης (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή: stereabasket.gr