Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Διπλάσιο Stoiximan Master για το Μπάγερν-Παρί


Ζόρικη έξοδος για την ΑΕΚ στο Περιστέρι, με μπροστάρη τον Εμπαπέ η Παρί στο Μόναχο, γκολ και θέαμα στο Λονδίνο. Ανάλυση και προγνωστικά.

Μπόλικη η ποδοσφαιρική δράση της Τετάρτης. Από Stoiximan Super League μέχρι και Champions League έχει το μενού. Σέντρα στις 17:30 στο Περιστέρι, για το Ατρόμητος - ΑΕΚ. Ματς ξεχωριστής σημασίας για τους φιλοξενούμενους, καθώς μπορεί να κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου και το προβάδισμα με την έναρξη των playoffs.

Ο Ατρόμητος είχε μια παραγωγική σεζόν. Δεν έπιασε τον στόχο της εξάδας, ωστόσο ήταν ανταγωνιστικός. Πήρε 1-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, είναι στην 7η θέση και η παρουσία του στα playouts θα είναι... διαδικαστικού χαρακτήρα. Τουλάχιστον βαθμολογικά.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα και απάντησε με δύο σερί νίκες. Πρώτα στο 2-0 επί του Αστέρα και εν συνεχεία στο πειστικό 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Εκεί όπου δεν είχε τους Λιβάι και Αραούχο, αλλά έδωσαν τις λύσεις στο σκορ οι Άμραμπατ (2) και Γκατσίνοβιτς.

Στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με ένα ματς στο χέρι, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία για... προσπέραση πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Υπάρχει μπόλικο background και ίντριγκα γύρω από την αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος είναι σκληρή ομάδα, ωστόσο η ΑΕΚ υπερέχει ποιοτικά. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί και δύσκολα θα ανοίξει πολύ το σκορ στο Περιστέρι. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 2,5 γκολ & ΑΕΚ Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν συγκρούονται το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στην Allianz Arena, στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League, που έρχεται με… διπλάσιο Stoiximan Master καθώς δεν βρέθηκε κανείς νικητής στο Λίβερπουλ-Man.Utd 7-0. Έτσι, όλο το ποσό μεταφέρεται στον αποψινό αγώνα!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*

Οι Βαυαροί έχουν προβάδισμα πρόκρισης, καθώς είχαν επικρατήσει 1-0 στο Παρίσι χάρη σε τέρμα του Κομάν. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο «Parc des Princes», η Μπάγερν είχε τον τρόπο να το πάρει στα... σημεία. Η ομάδα του Νάγκελσμαν έχει ισχυρό ανταγωνισμό εντός συνόρων, καθώς μοιράζεται την κορυφή με τη Ντόρτμουντ μετά από 23 αγωνιστικές. Έχει πάντως το βάθος και την ποιότητα στο ρόστερ για να διεκδικήσει το τρόπαιο σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να κάνει την ανατροπή στο Μόναχο. Δύσκολο το έργο της, ειδικά απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Παρά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, οι Μέσι και Εμπαπέ είναι δύο επιθετικά υπερόπλα που μπορούν να σμπαραλιάσουν κάθε άμυνα. Όμως τόσο η μεσαία γραμμή, όσο και η άμυνα της Παρί πρέπει να σταθούν στο ανάλογο ύψος για να γίνει η δουλειά.

Στη Ligue 1 οι Παριζιάνοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κατακτήσουν και τον φετινό τίτλο. Είναι στο +8 από την δεύτερη Μαρσέιγ, διαφορά που μοιάζει πιο εύκολο να αυξηθεί παρά να μειωθεί.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι, με τη Μπάγερν να διατηρεί το αβαντάζ του ενός γκολ. Όση σκοπιμότητα και να έχει το ματς, αργά ή γρήγορα θα ανοίξει ο ρυθμός. Εξαιτίας κυρίως της ανάγκης που έχει η Παρί για σκορ. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Εμπαπέ & Over 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Λονδίνο, την ίδια ώρα, Τότεναμ και Μίλαν ερίζουν για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με τους «ροσονέρι» να έχουν προίκα στη ρεβάνς το υπέρ τους 1-0 από το πρώτο ματς στην Ιταλία. Δύσκολα βγάζει άκρη κανείς με την Τότεναμ. Κερδίζει την Σίτι και «καπάκι» τρώει τέσσερα γκολ από τη Λέστερ.

Κερδίζει στη συνέχεια Γουέστ Χαμ και Τσέλσι και γνωρίζει αποκλεισμό-σοκ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο FA Cup! Καλύτερη στο πρόσφατο εκτός έδρας με τη Γουλβς, με τριπλάσιες ευκαιρίες για γκολ αλλά άστοχη και προδομένη ξανά από την άμυνα της, ηττήθηκε 1-0. Θα παλέψει για την τετράδα αλλά δύσκολα θα αντέξει, με τη Λίβερπουλ να την καταδιώκει.

Η Μίλαν έκανε υπερβάσεις εδώ και μια τριετία σχεδόν. Κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στην Ιταλία, αλλά φέτος το μομέντουμ αυτό έκλεισε οριστικά. Ήταν φυσιολογικό, δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Στο -18 από την κορυφή, τέθηκε νοκ άουτ από την κούρσα της κορυφής εδώ και πολλές εβδομάδες. Στόχος μια θέση στην τετράδα, θα δώσει τη μάχη της με Λάτσιο και Ρόμα. Έχει πάντως μια ευκαιρία να προχωρήσει στο Champions League, να καταφέρει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Σπουδαίο ματς στο «Tottenham Hotspur Stadium». Η Τότεναμ είναι ικανή για όλα, ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί. Η Μίλαν είναι πιο συγκροτημένη, αλλά ευάλωτη πλέον πνευματικά και σίγουρα όχι τόσο αποτελεσματική όσο τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχει μπόλικη δράση στο Λονδίνο. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 3.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.