Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ο Πέτρος Κουτσής στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών


Ο Πέτρος Κουτσής συνεχίζει να εκπροσωπεί τη Λαμία σε υψηλό επίπεδο στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ. Ο έμπειρος διαιτητής από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ορίστηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. στο 16ο Final-4 του 24ου κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, που θα φιλοξενηθεί στην Άρτα το διήμερο 10-11 Μαρτίου.

Ο Πέτρος Κουτσής ορίστηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του σε τελική φάση του θεσμού. Η πρώτη ήταν το Final-8 του 2007 στην Παιανία (η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω των θλιβερών επεισοδίων στη Λαυρίου) και η δεύτερη το 2018 στο Final-4 της Σαντορίνης.

Ο ορισμός του Πέτρου Κουτσή, σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση του ελληνικού βόλεϊ, πιστοποιεί την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη Λαμία, μιας και ο ΑΟ Λαμίας δεν κατάφερε να προκριθεί στους “4” του φετινού θεσμού.

Μάλιστα ο Πέτρος Κουτσής πάει “ζεστός” στην Άρτα, αφού το περασμένο Σάββατο (4/3) ήταν διαιτητής στον αγώνα της Volley League γυναικών, Α.Ο. Θήρας-Μαρκόπουλο 3-2, που είχε διάρκεια 147 λεπτά!

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 στην Άρτα. Ο πρώτος ημιτελικός Α.Ο. Θήρας-Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 18:00 (απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS 1) και ο δεύτερος ημιτελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 21:15 (απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3).

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 21:30 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Αρταίων, το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αρταίων και η Ένωση Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.).

Πηγή: www.starsports.gr