Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Κάλεσμα τους μαθητές από τα κορίτσια του Καρπενήσι Futsal

 


Εν όψει του αυριανού (11/3) αγώνα με τη Δόξα στο Καρπενήσι αντιπροσωπεία των κοριτσιών του Καρπενήσι Futsal επισκέφτηκε τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Καρπενησίου. Ο επικεφαλής του τμήματος Δημήτρης Κολλημένος αναφέρει: "Αντιπροσωπεια των αθλητριων μας επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή (10/3) τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Καρπενησίου, μαζί με τις μαθήτριες-αθλήτριες μας που φοιτούν σε αυτά τα σχολεία!

Στόχος της επίσκεψης μας ήταν η διάδοση του Futsal και κυρίως των γυναικών, καθώς και το κάλεσμα μας στα παιδιά για το αυριανό (11-3, 14:00, Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου) παιχνίδι της Α΄ Εθνικής γυναικών με τη Δόξα 2016, στο οποίο θέλουμε να γεμίσει η κερκίδα παιδιά, προαγοντας αθλητισμό και πολιτισμό! Γιατί ο τόπος μας το αξίζει να έχει μια ομαδα ΨΗΛΑ!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους διευθυντές των σχολείων κ. Σπύρο Μπουλάκο (ΓΕΛ Καρπενησίου), κα Ροδοθέα Καρφή (ΕΠΑΛ Καρπενησίου), κα Αγάπη Παναγιωτή (1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου) και κ. Γιάννη Φλωράκη (2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου), τους καθηγητές (Ειδικά την κυρία Πλιάτσικα Βάνα από το 1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου, μητέρα της αρχηγού μας Εύης Καρέτσου) και όλους τους μαθητές για τη φιλοξενία και τη μεγάλη "αγκαλιά" τους!!!!
Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας και ραντεβού αύριο να χειροκροτήσουμε τις κοριτσάρες μας!!

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΨΗΛΑ!!"