Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΑΕΚ-Καρπενήσι Futsal 9-2

Πάλεψε για αρκετό διάστημα το Καρπενήσι Futsal, που γνώρισε την ήττα με 9-2 από την ισχυρή και αήττητη ΑΕΚ.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Α.Κ. Galaxy στη Μεταμόρφωση, ξεκινώντας στις 22:00. Ήταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship.

Η ΑΕΚ του Χρήστου Χριστόπουλου συνεχίζει ακάθεκτη, όντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και με ωραίους συνδυασμούς και αυτοματισμούς έφτασε στο ευρύ σκορ. Βρίσκεται στην κορυφή με 25 πόντους, έχοντας 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου και Δημήτρη Κολλημένου δοκίμασε τις δυνάμεις του κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό. Και τα δυο τέρματα για τις ηττημένες σημείωσε με μακρινές προσπάθειες η Θεοδώρα Νταή. Κορυφαία ήταν η τερματοφύλακας Λία Μαρασίδη. Οι Ευρυτάνισσες είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους.

Για την επόμενη (14η) αγωνιστική ο «δικέφαλος» έχει ρεπό, ενώ το Ευρυτανικό συγκρότημα υποδέχεται τους Τράχωνες Αλίμου.

 

Αντίπαλοι και στο κύπελλο

Μια εβδομάδα μετά οι δυο ομάδες αναμένεται να αναμετρηθούν και σε νοκ-άουτ ματς για την 1η φάση του κυπέλλου.

 

Ντεμπούτο Χατζίου


 

Την πρώτη της εμφάνιση με την ομάδα του Καρπενησίου έκανε η Άντζελα Χατζίου, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

 

Οι φιναλίστ προπονητές

Χρήστος Χριστόπουλος και Γιώργος Πανόπουλος ήταν προπονητές στον τελικό ΑΕΚ-Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου το 2019, ο οποίος ήταν για το 1ο ανεπίσημο πρωτάθλημα Futsal που διοργανώθηκε. 

 

Βράβευση αρχηγού


 

Το Καρπενήσι Futsal τίμησε με πλακέτα μια αθλήτρια που έχει φορέσει το εθνόσημο στο στήθος κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα την αρχηγό της ΑΕΚ Χριστίνα Κόλλια (Φωτογραφία).

 


Προεδρική παρουσία

Δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας του ήταν για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής, νεοεκλεγείς στην ΕΠΣ Σάλας. Παρών ήταν ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Καραγιάννης και λιγοστοί Καρπενησιώτες φίλαθλοι που φοιτούν στην Αθήνα.

 

Ενός λεπτού σιγή

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Μίμη Παπαϊωάννου, μιας εμβληματικής μορφής της ΑΕΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

 


Απουσία Καλοκαιρινού

Για το Καρπενήσι δεν έπαιξε η τραυματίας Καλλιόπη Καλοκαιρινού.

 

Στο ρελαντί


 

Το ημίχρονο έληξε με 4-1 υπέρ της ΑΕΚ. Τα γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν οι: Αντωνία Νίκα στο 29΄ και στο 50΄, Μαρία Μπούτλα στο 8΄ και στο 44΄, Λαμπρινή Γεωργακοπούλου στο 3΄, Γεωργία Παυλοπούλου στο 13΄ με πέναλτι, Σωτηρία Μπίρλη και Δόμνα Μπαλντίδη στο 58΄ και Χριστίνα Κόλλια στο 59΄. Για τις φιλοξενούμενες μείωσε σε 3-1 και σε 4-2 αντίστοιχα στο 22΄ και στο 37΄ η Θεοδώρα Νταή (Φωτογραφία).

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Κοτσιμπέλι, Μπίρλη, Τσελέντη, Παυλοπούλου, Ματζάνα (Μπαλντίδη, Κόλλια, Γεωργακοπούλου, Νίκα, Μπούτλα, Μεθενίτη, Αμούργη, Φαλίδα)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Νταή, Οικονόμου, Τσούμα Δ.(Παπαδάκη, Τόσσου, Χατζίου, Σταμούλη Α.)

 

Διαιτητές; Δημήτρης Ζησιμόπουλος& Γιώργος Σύρρος

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος