Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ατρόμητος Αθηνών-Καρπενήσι Futsal 5-1

Χάνοντας σωρεία ευκαιριών και τρία πέναλτι το Καρπενήσι Futsal ηττήθηκε με 5-1 από τον περυσινό πρωταθλητή Ατρόμητο Αθηνών.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Α.Κ. Planet στο Νέο Ικόνιο, αρχίζοντας στις 22:00.

Ο Ατρόμητος Αθηνών των Γιώργου Πατατανέ και Δημήτρη Μαυρίκου πήρε δίκαια τρεις πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο Final 4. Σκόρερ χρίστηκαν πέντε διαφορετικές παίχτριες του. Το «αστέρι» έφτασε τους 18 πόντους και είναι στο -1 από την 4η Δράμα, έχοντας δυο ματς λιγότερα.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου-Δημήτρη Κολλημένου παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, παρουσιάζοντας όμως πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και βρίσκοντας απέναντι του την πολύ καλή Μαντλέν Δημητρακοπούλου. Οι «μπλε» έμειναν στην 6η θέση και τους 10 βαθμούς.

Για την επόμενη (16η) αγωνιστική η ομάδα του Καρπενησίου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ατρόμητος δίνει εξ αναβολής ματς με την Αθήνα 90΄.

 

Έσωζε η Μαντλέν

Η τερματοφύλακας του Ατρομήτου Μαντλέν Δημητρακοπούλου (Φωτογραφία) έκανε κορυφαία εμφάνιση. Μάλιστα απέκρουσε στην επανάληψη τρία πέναλτι, δυο της Θεοδώρας Νταή και ένα της Καλλιόπης Καλοκαρινού. Δεν αγωνίστηκε λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική κορασιδων η Αμαρυλλίς Κώστα.

 


Ο Ευρυτάνας χορηγός

Την προσπάθεια των παιχτριών του Καρπενησίου παρακολούθησε ο χορηγός της ομάδας Δημήτρης Κετσιλής. Κατάγεται από τη Δυτική Φραγκίστα και ήταν μάλιστα από τα πρώτα μέλη του συλλόγου.

 


Ευχαριστήριο Καρπενησίου

Η ομάδα του Καρπενησίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ατρόμητο και τον Πρόεδρο του Αντώνη Πατατανέ για τη φιλοξενία και τα δώρα που προσέφερε στον σύλλογο.

 

Βράβευση Μοσκοφίδου

Η ομάδα του Καρπενησίου μέσω του Δημήτρη Κολλημένου βράβευσε την αθλήτρια του Ατρομήτου Βάσω Μοσκοφίδου για την προσφορά της στην Εθνική ομάδα και τον χώρο του ποδοσφαίρου.

 


Πως διαμορφώθηκε το σκορ


 

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 2-0 στο α΄ μέρος, ενώ στην επανάληψη το Καρπενήσι μείωσε προσωρινά σε 3-1 με την Καλλιόπη Καλοκαιρινού (Φωτογραφία). Για τις νικήτριες σκόραραν οι: Βίκυ Κατσανού, Ιφιγένεια Σκουλαριώτη, Μαργαρίτα Μάρα, Βάσω Μοσκοφίδου και Ιουλία Καλέλλη.

 

Κίτρινες Κάρτες

Νταή, Κολλημένος

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ατρόμητος Αθηνών (Γιώργος Πατατανές& Δημήτρης Μαυρίκος): Δημητρακοπούλου, Μισιρλή, Ιωάννου, Λαδερού, Κατσανού (Σκουλαριώτη, Μάρα, Νεοφύτου, Συρμή, Μοσκοφίδου, Καλέλλη, Παπουτσά, Γιαγκούλα)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Νταή, Οικονόμου, Κουρομπλή (Καλακαιρινού, Παπαδάκη)

 

Διαιτητές: Μανώλης Πισιμίσης& Γιώργος Σύρρος

 










Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος