Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

«Άρωμα» Ευρώπης και δυνατές συγκινήσεις στο κολυμβητήριο Καρπενησίου (Φωτορεπορτάζ)


Στο δρόμο για το Καρπενήσι και τους Χειμερινούς Αγώνες, το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν βεβαίως το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το συναπάντημα των Masters της ελληνικής κολύμβησης δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεαστεί από το συγκλονιστικό αυτό γεγονός. Από την ώρα που δόθηκε η πρώτη εκκίνηση το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) οι πρωταγωνιστές προσπάθησαν (έστω και για λίγο) να αλλάξουν λίγο την ατζέντα. Τα κατάφεραν…

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας κατέθεσε «ψυχή και σώμα» για να φύγουν όλοι από την πάντα φιλόξενη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Η πρόεδρος της Περιφερειακής, Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, με τους συνεργάτες της δεν άφησαν το παραμικρό στη τύχη τους, προσπάθησαν να προσθέσουν μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση. Τα κατάφεραν, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Άπαντες έφυγαν ικανοποιημένοι. Μέσα στο νερό έγιναν…ομηρικές μάχες, προσπαθώντας να αναβιώσουν πανελλήνιες…κόντρες προηγούμενων δεκαετιών. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και αυτοί που έλαμψαν πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, η Γεωργία Χατζηγεωργίου, ο Κώστας Βολιώτης, ο Θοδωρής Κατσαρός, ο Μάνος Χουρδάκης και ο Άρης Ιωαννίδης.

Από πλευράς της ΚΟΕ ήταν ακόμα παρούσες η Γ’ Αντιπρόεδρος Αλεξία Μαρίνη  και η έφορος της γυναικείας Υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος