Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(31/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα με την αγωνία στο κατακόρυφο όσον αφορά τις ομάδες που θα καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ. Εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Ζαλγκίρις και της Βαλένθια

Η Ζαλγκίρις πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Μονακό και βρίσκεται σε τροχιά οκτάδας. Οι Λιθουανοί έχουν τεράστιο κίνητρο να εισέλθουν στην οκτάδα καθώς θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές να παραβρεθούν στο FINAL FOUR που θα διεξαχθεί στη χώρα τους. Σε καλή κατάσταση το σύνολο του κόουτς Μασκβίτις, θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την έδρα του και να αυξήσει τις ελπίδες επιτυχίας του στόχου του. Εκτός ομάδας μόνο οι μακροχρόνια τραυματίες Κάβανο και Έβανς. 

Η Βαλένθια υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, γεγονός που εκμηδένισε τις ελπίδες της για την είσοδο στα πλέι οφ. Πλέον οι Ισπανοί θα στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστούν στο Κάουνας, καθώς Πρέπελιτς,Βαν Ρόσομ είναι εκτός δράσης. Αμφίβολος ο Αλεξάντερ!
 
Με πολύ ισχυρό κίνητρο η Ζαλγκίρις έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  -6.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90...

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)