Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φωκίδας 1-1

Φινάλε με βαθμό για την μικτή κάτω των 14 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την ΕΠΣ Φωκίδας.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ξεκινώντας στη 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου.

Η Ευρυτανία των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου επισφράγισε τη φιλότιμη παρουσία της στον θεσμό με έναν βαθμό και θα μπορούσε να φτάσει και στο πρώτο της «τρίποντο», έχοντας και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Για τους γηπεδούχους τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου.

Η Φωκίδα του Γιάννη Καρλιάυτη ταξίδεψε στο Καρπενήσι με μόλις 14 ποδοσφαιριστές. Ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και τερμάτισε στην 3η θέση με 4 πόντους. Είχε αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα της τα παιχνίδια. Σκόρερ χρίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο Γιώργος Μπούνος.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα.

 

Οι Πρόεδροι

Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι των δυο ΕΠΣ Γιώργος Παπαντζίμας και Φάνης Αγγέλου. Την ΕΠΣΕ εκπροσώπησαν επίσης οι: Νίκος Δροσίνης, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Διονύσης Βονόρτας.

 


Σφύριξε ο Κούδας


 

Το παιχνίδι σφύριξε ο Γιώργος Κούδας (Φθιώτιδας). Τα δυο προηγούμενα εντός είχε διευθύνει ο Παναγιώτης Κολοβός από τον ίδιο νομό.

 

Πήρε βαθμό

Η ομάδα των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου είχε αρκετά ανταγωνιστική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας τον 1ο της και τελευταίο βαθμό. Πέτυχε 4 γκολ και δέχτηκε 19.

 

3 στα 3

Ο βοηθός διαιτητή Νικηφόρος Φαρμάκης (Φωτογραφία) εκτέλεσε τα καθήκοντα του και στα τρία παιχνίδια της Ευρυτανίας στο Καρπενήσι. Είχαν προηγηθεί αυτά με: Άρτα και Αιτωλοακαρνανία.

 


Η διαμόρφωση του σκορ


 

Η Φωκίδα προηγήθηκε στο 24΄ με τον Γιώργο Μπούνο, με τους Ευρυτάνες να ισοφαρίζουν στο 35΄ με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου. Το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Δημήτρης Αντωνίου): Δρίβας, Λαμπαδάρης, Τριανταφυλλόπουλος Γ., Γεωργόπουλος, Κεχριμπάρης, Κουτρομάνος, Τριανταφυλλόπουλος Β., Μουρτογιάννης, Τριανταφύλλου, Μπαρμπούτης, Ράικος (Κολοκώτσιος, Πιστιόλης, Μπούκας, Λάππας, Μπόνιας, Ζωχάκης, Μούτσελος)

 

Φωκίδα (Γιάννης Καρλιαύτης): Πουλαδάκης, Λαλάς, Μπολώτας, Τριάντης, Μπούρδης, Τζαμτζής, Βλαχοδημητρίου, Μπούνος, Βαρβιτσιώτης, Λεοντόπουλος, Κόττης (Λύτρας, Τραχανάς, Σειμένης)

 

Διαιτητής: Γιώργος Κούδας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικήφορος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2ος Βοηθός: Γκεντιάν Χίντα (ΣΔΠ Φθιώτιδας):

 




























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος