Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Νέο Ικόνιο-Καρπενήσι Futsal 3-5

Τη δεύτερη του νίκη πέτυχε το Καρπενήσι Futsal, το οποίο σε ένα αρκετά όμορφο και χωρίς σκοπιμότητες ματς επικράτησε με 3-5 του νεανικού Νέου Ικονίου.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέου Ικονίου, αρχίζοντας στις 22:00. Ήταν εξ αναβολής και έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship.

Το Νέο Ικόνιο του Θανάση Ζάχου είναι ένα αρκετά νεανικό σύνολο, το οποίο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή του συλλόγου είναι εξαιρετική, με την 12χρονη Ανθή Ροπόκη να «κλέβει» τις εντυπώσεις. Οι γηπεδούχες τελείωσαν τον 1ο γύρο στους 6 πόντους, έχοντας 2 νίκες και 6 ήττες.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου-Δημήτρη Κολλημένου πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα, πανηγυρίζοντας το θετικό αποτέλεσμα. Ξεχώρισε στο ντεμπούτο της η Καλλιόπη Καλοκαιρινού, η οποία πέτυχε χατ-τρικ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα της Ευρυτανίας.   

Για την επόμενη (12η) αγωνιστική, πρώτη του δευτέρου γύρου το Νέο Ικόνιο θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στο 5Χ5 Ρούφ την Πέμπτη 2 Μαρτίου, ενώ το Καρπενήσι μια ημέρα μετά (23/2) αντιμετώπισε και την Προοδευτική.

 

Σε κλειστό γυμναστήριο

Το Νέο Ικόνιο μαζί με το Καρπενήσι είναι οι μοναδικές του πρωταθλήματος που διαθέτουν κλειστό γυμναστήριο.

 


Εξαιρετικά και στο 11Χ11

Ο ικανότατος και φέρελις προπονητής Γιώργος Πανόπουλος από τους Κορυσχάδες πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία ως προπονητής με τον Φωστήρα Καισαριανής στη Γ΄ ΕΠΣ Αθηνών, καθώς επί των ημερών του η ομάδα του τα έχει πάει εξαιρετικά, κάνοντας ένα σερί νικών.

Παράλληλα και η ομάδα του επικεφαλής Δημήτρη Κολλημένου, ο Κατσαντώνης Αγράφων (Βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Κρασιά) κάνει πάρα πολύ καλή πορεία στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 

Προφύλαξε Νταή


 

Το τεχνικό επιτελείο του Καρπενησίου δεν χρησιμοποίησε τη Θεοδώρα Νταή (Φωτογραφία), που έμεινε στον πάγκο.

 

Ενισχυμένο το Καρπενήσι


 

Για το Καρπενήσι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι: Καλλιόπη Καλοκαιρινού και Άννα Παπαδάκη (Φωτογραφία).

 

Ζωντανή μετάδοση

Ένα ακόμη ματς της Ευρυτανικής ομάδας μεταδόθηκε ζωντανά από το Greek Soccer Women΄s News και τον Τάσο Ζαφειρίου.

 

Εκλεκτή παρουσία

Τις προσπάθειες των νικητριών παρακολούθησε η Μαρία Παπαϊωάννου, διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας και υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας με τη Ν.Δ.

 


Κερκίδα Ελευσίνας

Η πρώτη συμμετοχή της Καλλιόπης Καλοκαιρινού με το Καρπενήσι συνδυάστηκε με δυναμική κερκίδα από τον Πήγασο Θριασίου, ομάδα της Ελευσίνας που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική και ανήκει η νεαρή ποδοσφαιρίστρια. Μεταξύ αυτών παρούσες ήταν αρκετές της συμπαίχτριες, ο Πρόεδρος και πατέρας της Σάββας Καλοκαιρινός και η προπονήτρια της Αθηνά Ρεντούμη.

 



Γεμάτη ταλέντο

Η ομάδα του Νέου Ικονίου αποτελείται αποκλειστικά από νεαρές αθλήτριες. Μάλιστα δυο εξ αυτών η Ευαγγελία Ζάχου (1 γκολ) και η Ανθή Ροπόκη (2 γκολ) πέτυχαν τα τέρματα των γηπεδούχων. Η Ζάχου (Κόρη του προπονητή του Θανάση Ζάχου) είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας, ενώ η Ροπόκη είναι μόλις 12 ετών. Και οι δυο αγωνίζονται στη Β΄ Εθνική κλασικού ποδοσφαίρου με τις Νέες Δραπετσώνας.

 


Οι τρεις σκόρερ

Για το Καρπενήσι τρία γκολ σημείωσε η MVP Καλλιόπη Καλοκαιρινού και από ένα οι: Βασιλική Οικονόμου και η αρχηγός Εύη Καρέτσου.

 


«Ρευστό» ημίχρονο

Το Καρπενήσι προηγήθηκε με 1-2 στο ημίχρονο (0-1, 0-2, 1-2). Στην επανάληψη η διακύμανση του σκορ ήταν η ακόλουθη: 1-3, 1-4, 2-4, 2-5, 3-5 σε ένα αρκετά όμορφο ματς.




 

Συνθέσεις Ομάδων

Νέο Ικόνιο (Θανάσης Ζάχος): Καπουσούζη Μ., Καπουσούζη Κ., Ροπόκη, Ζάχου, Παττέ (Παππά, Κούρτη, Σαμούν, Τριμίτση, Οικονόμου Ο.)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Καρέτσου, Οικονόμου Β., Καλοκαιρινού, Παπαδάκη (Τόσσου, Μητροβγένη, Στεροπούλου, Νταή, Αθανασοπούλου)

 

Διαιτητές: Δημήτρης Ζησιμόπουλος& Κωνσταντίνος Λεωνίδας

 


































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος