Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Χάαλαντ στο 2.62 να σκοράρει κόντρα στην Άρσεναλ!


Ψάχνει σωσίβιο στο Champions League η Τσέλσι και ιδανικό το timing στις Βρυξέλλες για τη Μπενφίκα, εν μέσω Άρσεναλ- Μάντσεστερ Σίτι!

Η βραδιά Champions League ξεκινά με συνάντηση κορυφής στην Premier League! Στις 21:30 η πρώτη Άρσεναλ (51β.) υποδέχεται την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι (48β.), με την Stoiximan να προσφέρει σε Super Ενισχυμένη Απόδοση τον Χάαλαντ να σκοράρει: 2.62 από 2.02!

Στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, Ντόρτμουντ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βεστφαλία. Η ομάδα του Τέρζιτς επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση μετά την διακοπή. Και με το τρίποντο στην έδρα της Βέρντερ μετράει πλέον έξι σερί νίκες. Μια για το Κύπελλο και πέντε για την Bundesliga.

Ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση, στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και το -2 από την δεύτερη Ουνιόν Βερολίνου. Εφόσον καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε υψηλά επίπεδα, μπορεί να μείνει στην κούρσα του τίτλου μέχρι το φινάλε. Είναι η πρώτη φορά που συναντά την Τσέλσι σε επίσημο ματς, σημαντική η απουσία του Μουκόκο αλλά και αυτές των Μπάουθα και Βολφ.

 

Καθόλου καλή η κατάσταση στην Τσέλσι. Που πλήρωσε -ξανά- του κόσμου τα λεφτά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τα αποτελέσματα εξακολουθούν να μην έρχονται, άπαντες είναι στο στόχαστρο των οπαδών και οι «μπλε» του Λονδίνου ψάχνουν μια αγωνιστική διέξοδο.

Στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Τσέλσι έχει απολογισμό... μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες! Απαράδεκτο για μια ομάδα που διαθέτει σχεδόν τρεις παίκτες ανά θέση στο ρόστερ της! Στα σχοινιά ο Πότερ, απογοητευμένος ο ιδιοκτητής Μπόελι. Για διάκριση εντός συνόρων ούτε λόγος, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προλάβει την τετράδα

Σε εντελώς αντιφατικό μομέντουμ οι δύο ομάδες. Με πολλή αυτοπεποίθηση, ενέργεια και καλό ρυθμό η Ντόρτμουντ. Ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση και δεν βρίσκει η Τσέλσι, που συν τοις άλλοις αντιμετωπίζει έναν αριθμό 7 ως 11 απουσιών. Έχει ωστόσο πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ και λύσεις υπάρχουν. Περίεργο παιχνίδι ως προς τα pre game δεδομένα. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 3,5 οφσάιντ στο ματς, σε απόδοση 3.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες, η Μπριζ υποδέχεται τη Μπενφίκα. Οι Βέλγοι ήταν η μεγάλη έκπληξη της φάσης των ομίλων, η ευρωπαϊκή τους εικόνα είναι εξαιρετική συνολικά, όμως εντός συνόρων υπάρχει πρόβλημα... Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την διακοπή και σε εννέα συνολικά ματς, η Μπριζ έχει μόλις μια νίκη!

Στα υπόλοιπα ματς μετράει έξι ισοπαλίες και μια ήττα στο πρωτάθλημα, συν τον αποκλεισμό - σοκ στο Κύπελλο με 1-4 από τη Σεντ Τρούιντεν. Στην Pro League έχει μείνει στο -20 (!) από τη Γκενκ και ρεαλιστικός στόχος είναι να διατηρήσει την θέση στην τετράδα των playoffs...

Η Μπενφίκα διατηρεί το προφίλ μιας ομάδας που είναι συνεπής και ανταγωνιστική κάθε χρόνο -με ελάχιστες εξαιρέσεις- στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και δη, στο υψηλότερο επίπεδο. Καταφέρνει συχνά να φτάνει στα όρια τους αντιπάλους με πολύ πιο ισχυρό προφίλ από τη Μπριζ και δεδομένα είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Μετά από 20 αγωνιστικές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα έχει ρεκόρ 17Ν-2Ι-1Η και γκολ 51-12, οδηγώντας του κούρσα του τίτλου στο +5 από την δεύτερη Πόρτο. Στοχεύει πάντα ψηλά στην Ευρώπη και φιλοφοξεί να φτάσει και φέτος τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Για την Μπριζ είναι μια μεγάλη πρόκληση τα ματς με τη Μπενφικά. Και συνάμα μια ιδανική ευκαιρία να ξυπνήσει από τον αγωνιστικό της λήθαργο. Οι Λουζιτανοί ωστόσο είναι σαφώς πιο έμπειροι και παράλληλα πολύ πιο συνεπείς με την απόδοση τους στο χορτάρι. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Ράμος & Μπενφίκα Over 4,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.