Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Κ16: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Άρτας 0-3

Και η ομάδα κάτω των 16 της Ευρυτανίας κατέβαλλε αξιόμαχη προσπάθεια, γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα με 0-3 από την αντίστοιχη της Άρτας.

Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας στις 14:30. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16.

Η ΕΠΣΕ των Δημήτρη Αντωνίου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου με περιορισμένες επιλογές και «φτωχό» ρόστερ πάλεψε αρκετά και κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο δυνατότερης ΕΠΣ.

Η Άρτα του Δημήτρη Θόδη έχοντας την ανωτερότητα σε όλο το ματς έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Σκόρερ των Αρτινών χρίστηκαν οι: Παπαγεωργίου, Δήμος και Τσαμπούλας. Η ΕΠΣΑ τέθηκε επικεφαλής στον όμιλο με 3 πόντους.

Στις 22/2 θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική. Οι Ευρυτάνες παίζουν στη Φωκίδα με την τοπική Ένωση, ενώ οι νικητές θα «κοντραριστούν» και αυτοί εκτός έδρας με την Αιτωλοακαρνανία.

 

Στάθηκε αξιοπρεπώς

Και η ομάδα Κ16 (2007-2008) της ΕΠΣ Ευρυτανίας προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό.

Μόλις 12 ποδοσφαιριστές είχαν στη διάθεση τους οι ενωσιακοί προπονητές. Στην Ακαδημία ανήκουν οι: Γιάννης Καραγιάννης, Αχιλλέας Καλύβας, Χριστόφορος Παπαϊωάννου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μάριος Καλογιάννης, Γιάννης Τσιλίκας και Χρήστος Ντάλλας. Μέλος του ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Γενιτσαρόπουλος και της ΑΕΚ ο Γιώργος Καγκαράς, ενώ παίχτες του Αιόλου είναι οι: Θανάσης Καρφής, Φώτης Χρυσικός και Παναγιώτης Λιάγκος.

 

Παράγοντες της ΕΠΣΑ

Πληθώρα παραγόντων των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο Καρπενήσι, συνοδεύοντας την αποστολή των μικτών.

 


2/2

Η Άρτα έφυγε χωρίς απώλειες από το Καρπενήσι, κάνοντας το 2/2

 

Ίδιος προπονητής

Την ΕΠΣ Άρτας καθοδηγεί ο Δημήτρης Θόδης (Φωτογραφία) και στις δυο κατηγορίες.

 


Ξανά Καρπενήσι

Τα δυο ματς σφύριξε η ίδια διαιτητική 3αδα των Κολοβού-Φαρμάκη-Πολυμέρου, που είχε πολύ καλή παρουσία. Ο Νικηφόρος Φαρμάκης (Φωτογραφία) βρέθηκε μάλιστα για ακόμη μια φορά στο Καρπενήσι για ματς.

 


Ορισμός εξ αναβολής

Οι εξ αναβολής συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας και ΕΠΣ Άρτας-ΕΠΣ Φωκίδας θα διεξαχθούν στη 1 Μαρτίου.

 

Οι τρεις σκόρερ

Χρήστος Παπαγεωργίου στο 19΄, Κωνσταντίνος Δήμος στο 34 και Θεόδωρος Τσαμπούλας στο 78΄ πέτυχαν τα νικητήρια γκολ. Το ημίχρονο έληξε με 0-2.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου& Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Λιάγκος, Καραγιάννης, Καλύβας, Γενιτσαρόπουλος, Παπαϊωάννου, Τριανταφυλλόπουλος, Καλογιάννης(25΄ Ντάλλας), Χρυσικός, Καγκαράς, Τσιλίκας, Καρφής

 

Άρτα (Δημήτρης Θόδης): Μαλάμης, Ράικος, Κίτσιος, Μπουζάνης, Αθανασούλας, Μπακοδήμος(65΄ Νούτσος), Παπαγεωργίου(60΄ Τσόλης), Τσαμπούλας, Γκότζα(68΄ Μπαλαδήμας), Δήμος, Γκούβελος(60΄ Καραπάνος)

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Κολοβός (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2η Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 
































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος