Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Άρτας 1-3

Αρκετά αξιόμαχη η ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-3 από την ΕΠΣ Άρτας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14. Άρχισε στις 12:30, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας των Δημήτρη Αντωνίου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου έκανε μια πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση και δείχνει πως δεν αρκείται μόνο στην απλή συμμετοχή της στη διοργάνωση. Μάλιστα τα περισσότερα παιδιά, ορισμένα εκ των οποίων απέκτησαν δελτίο τον τελευταίο μήνα απέκτησαν τις πρώτες τους επίσημες παραστάσεις.

Η ΕΠΣ Άρτας του Δημήτρη Θόδη αποτελώντας μια πιο ισχυρή Ένωση, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κατάφερε να φύγει χωρίς απώλειες από το Καρπενήσι και να αρχίσει με το «δεξί», έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Για την επόμενη (3η) αγωνιστική στις 22/2 η ΕΠΣΕ θα παίξει εκτός έδρας με τη Φωκίδα και οι Αρτινοί στο Μεσολόγγι με την Αιτωλοακαρνανία.

 

Τεχνικό δίδυμο

Την Ευρυτανία καθοδηγούν οι: Δημήτρης Αντωνίου και Γιώργος Χρυσαφόπουλος.

 


Μεγάλη προσπάθεια

Πολύ καλή εμφάνιση για την Ευρυτανία (2009-2010), με κορυφαίο τον αρχηγό Βασίλη Μουρτογιάννη. Οι 16 ποδοσφαιριστές της είναι μέλη των τριών μας ακαδημιών.

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 ανήκουν οι: Θάνος Ράικος, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, Ανέστης Κεχριμπάρης, Βασίλης Μουρτογιάννης, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Θεοδόσης Μπαρμπούτης, Μανώλης Μπόνιας, Αλέξανδρος Πιστιόλης, Σπύρος Κολοκώτσιος, Γιώργος Μπούκας και Κωνσταντίνος Λάππας.

Στον ΠΑΟΚ Καρπενησίου οι: Ναπολέων Δρίβας και Παναγιώτης Λαμπαδάρης.

Στον Αίολο παίζουν ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος και ο Παναγιώτης Κουτρομάνος.

 

Ταλαντούχα βοηθός

Αρκετά καλές υποδείξεις για τη βοηθό Μαρία Πολυμέρου (Φωτογραφία) από τη γειτονική Φθιώτιδα, η οποία αξιολογήθηκε και στους πίνακες βοηθών διαιτητών γυναικών Β΄ κατηγορίας.

 


Στο γήπεδο ο Πρόεδρος

Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Νίκος Δροσίνης και το επίτιμο μέλος και μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων Διονύσης Βονόρτας, που είναι επί σειρά ετών ανιδιοτελώς πάντοτε δίπλα στις ενωσιακές ομάδες.

 




Οι σκόρερ του αγώνα 


 

Η ΕΠΣ Άρτας προηγήθηκε με 0-2 στο α΄ μέρος. Ο Χρήστος Κρεμπούνης στο 22 ΄και ο Ορέστης Χασκής στο 31ο λεπτό σημείωσαν τα δυο γκολ. Η Ευρυτανία μείωσε στο 41΄ με τον Θεοδόση Μπαρμπούτη (Φωτογραφία) και ο Νίκος Χαβέλας στο 61’ «έγραψε» το τελικό 1-3.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Δημήτρης Αντωνίου): Δρίβας, Λαμπαδάρης, Ράικος(64΄ Μπούκας), Τριανταφυλλόπουλος Γ., Γεωργόπουλος, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος Β., Μουρτογιάννης, Τριανταφύλλου, Μπαρμπούτης, Μπόνιας(43΄ Λάππας)

 

Άρτα (Δημήτρης Θόδης): Κουρκούτας, Χασκής, Μποτίλιας, Χρήστου, Μαρέτας, Θεοδωρής(64΄ Κοντός), Κρεμπούνης(58΄ Γείτονας), Χαβέλας, Βάντζος, Πανάκης, Μπουζάνης

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Κολοβός (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2η Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος