Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κ14: ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 3-0

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Ευρυτανία ήταν αρκετά μαχητική, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη γηπεδούχο Φωκίδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Χρισσού, αρχίζοντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (8ος Όμιλος) κάτω των 14.

Η Φωκίδα των Γιάννη Καρλιαύτη και Γιώργου Καρατζόγλη έφτασε στην πρώτη της νίκη, έχοντας στο προηγούμενο παιχνίδι ηττηθεί στο ίδιο γήπεδο με 2-3 από την Αιτωλοακαρνανία. Ο Γιάννης Κάιλας με δυο γκολ και ο Γιώργος Μπούνος με ένα τέρμα ήταν οι πρωταγωνιστές των νικητών.

Η Ευρυτανία των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις, με τους ποδοσφαιριστές τους να καταβάλλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στα δυο πρώτα τους ματς στον θεσμό.  

Οι δυο ομάδες θα παίξουν την Τετάρτη 1 Μαρτίου στις εξ αναβολής αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής. Η Φωκίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άρτα και η Ευρυτανία επίσης εκτός έδρας την πρωτοπόρο Αιτωλοακαρνανία.

 

Βήματα προόδου

H ΕΠΣΦ με τον δυναμικό Φάνη Αγγέλου στην Προεδρία της έχει πραγματοποιήσει βήματα προόδου στις μικτές ομάδες και όχι μόνο, πραγματοποιώντας συνεχείς δράσεις για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος.

 

Ξεχώρισε ο Μουρτογιάννης


 

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Βασίλης Μουρτογιάννης. Ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκάουτερ και παλαιός άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Βαΐτσης που παρακολούθησε το παιχνίδι έμεινε εντυπωσιασμένος από τον αρχηγό της Ευρυτανίας.

 

Κοντά ο Πρόεδρος

Για μια ακόμη φορά δίπλα στις μικτές της Ευρυτανίας ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και το μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων και επίτιμο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Διονύσης Βονόρτας. Η αποστολή ταξίδεψε με το Karpenisi Tours του Δημήτρη Κουτσούμπα.

 


«Αγαπημένη» 3αδα

Δεύτερο σερί ματς της Ευρυτανίας διεύθυνε η διαιτητική 3αδα των Παναγιώτη Κολοβού, Νικηφόρου Φαρμάκη και Μαρίας Πολυμέρου από την Φθιώτιδα.

 


Ανταγωνιστική η ΕΠΣΕ

Οι ποδοσφαριστές των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου έκαναν φιλότιμη προσπάθεια. Στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί με 1-3 από την Άρτα. Μάλιστα απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Μανώλη Μπόνια, ενώ αρκετά καλές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Ναπολέων Δρίβας.

 


Με πρωταγωνιστές Κάιλα& Μπούνο

Η Φωκίδα προηγήθηκε στο 21΄ με τον Γιάννη Κάιλα του Ησαΐα Δεσφίνας που πλάσαρε από αριστερά σε θέση τετ α τετ. Στην επανάληψη ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-0 στο 58΄ με προβολή μετά τη σέντρα του Γιώργος Μπούνου. Ο Γιώργος Μπούνος της Ακαδημίας 94΄ πέντε λεπτά αργότερα ήταν μάλιστα αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στην απέναντι γωνία.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Φωκίδα (Γιάννης Καρλιαύτης& Γιώργος Καρατζόγλης): Πουλαδάκης, Λαλάς, Μπολώτας(66΄ Μάντζας), Τζαμτζής, Τριάντης, Μπούρδης, Βλαχοδημητρίου, Μπούνος(66΄ Λύτρας), Βαρβιτσιώτης, Λεοντόπουλος, Κάιλας

 

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Δημήτρης Αντωνίου): Δρίβας, Λαμπαδάρης, Ράικος, Τριανταφυλλόπουλος Γ., Γεωργόπουλος, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος Β.(64΄ Κολοκώτσιος), Μουρτογιάννης, Τριανταφύλλου(41΄ Κουτρομάνος), Μπαρμπούτης(64΄ Μπούκας), Μπόνιας

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Κολοβός (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2η Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)




















 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος