Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(10/2)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνέχεια στην Ευρωλίγκα λίγο πριν τη διακοπή για τη διεξαγωγή των κυπέλλων στις Ευρωπαϊκές χώρες. Η ανάλυσή μας αφορά την αναμέτρηση μεταξύ της Ζαλγκίρις και της Μπασκόνια.

Η Ζαλγκίρις πέρασε μια κάμψη το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά βρίσκεται μόλις μία νίκη πίσω από την προνομιούχο οκτάδα. Οι Λιθουανοί είχαν κάποιους τραυματισμούς παικτών κι ένα μικρό ντεφορμάρισμα, όμως μπροστά τους έχουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία τους στη διοργάνωση. Ο κόουτς Μασκβίτις θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την ομάδα του με στόχο τη νίκη απέναντι στους Βάσκους που ήδη βρίσκονται στην έκτη θέση. 
 
Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ. Σύνολο με πολύ ταλέντο που δίκαια αποτελεί τη φετινή έκπληξη στην Ευρωλίγκα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιάζεται πιο αδύναμη από τα εντός, ίσως λόγω της απειρίας αρκετών παικτών της. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για μια νίκη που θα τους εδραιώσει στις θέσεις των πλέι οφ. 
 
Αναμένεται σκληρός αγώνας με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο μιας και εκμεταλλεύονται φέτος την φοβερή ώθηση που τους παρέχει το κοινό στη Ζαλγκίριο Αρένα.
 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)