Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚ Βελούχι-Ποταμιά 0-3 α.α.

Το ιστορικότερο σωματείο της Ευρυτανίας ο ΑΠΟΚ για μια ακόμη φορά δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στα χαρτιά με 3-0 από την Ποταμιά.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Ήταν στo πλαίσιo της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας.

Ο ΑΠΟΚ του Παναγιώτη Ρεσίτη διανύει την χειρότερη στιγμή της πολύχρονης ιστορίας του και για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών και να αγωνιστεί. Το Βελούχι εφόσον δεν κατεβεί σε έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη κέρδισε ξεκούραστα τους 3 βαθμούς, αφού ο αντίπαλος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Η ομάδα του Μεγάλου Χωριού τους τελευταίους 2,5 μήνες έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι αφού τα υπόλοιπα είτε έχουν αναβληθεί είτε δεν έχει κατεβεί να αγωνιστεί ο αντίπαλος.

Την επόμενη (11η) αγωνιστική η Ποταμιά αγωνίζεται με τα Άγραφα, ενώ ο ΑΠΟΚ κερδίζει στα χαρτιά τον Τυμφρηστό με 3-0. Οι Μεγαλοχωρίτες είναι δεύτεροι με 24 βαθμούς, ενώ το 5ος με 10 βαθμούς.

 

Τι αναφέρει το Φ.Α.

Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο ρέφερι Γιώργος Δροσίνης αναφέρει τα ακόλουθα: «Την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα εμφανίστηκε και έδωσε δελτία της μόνο η φιλοξενούμενη ομάδα Α.Ο. Ποταμιάς. Ανέμενα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όπως ορίζεται όμως η ομάδα ΑΠΟΚ το Βελούχι δεν έδωσε το παρών στο γήπεδο. Κατόπιν τούτου έκλεισα το Φ.Α. Ουδεμία άλλη παρατήρηση.»

 


1 ματς σε 2,5 μήνες

Η Ποταμιά σε διάστημα 2,5 μηνών έχει παίξει μόλις 1 επίσημο ματς. Το ματς με την Ακαδημία για το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική είναι το μοναδικό που έδωσε η Ποταμιά το 2023. Τα υπόλοιπα είτε δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο αντίπαλος είτε αναβλήθηκαν.

 

Δεύτερη στο πρωτάθλημα & 3η συνολικά-Στο σημείο 0

Ο ΑΠΟΚ για δεύτερη φορά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και βρίσκεται σε οριακό σημείο. Εφόσον δεν κατεβεί για 3η ματς στην ίδια διοργάνωση αποβάλλεται από το πρωτάθλημα . Να αναφερθεί ότι ο ΑΠΟΚ ούτε και στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Αίολο αγωνίστηκε, αλλά εκείνο το ματς ήταν για άλλο θεσμό.

 

Συνθέσεις Ομάδων

 

ΑΠΟΚ Βελούχι (-): -

 

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Αθανασόπουλος, Σαπούνης, Κατσαρής, Κουτσουπιάς, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης Κ., Τσάκνης, Σταμούλης Θ., Μαντζιούτας

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Θράκης)

1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος