Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Αθλητής του ΑΟΛ Εύρυτος έπιασε τον τίμιο ταυρό 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με επισημότητα γιορτάσαμε τα Αγια Θεοφάνεια μια από τις πιο λαμπρές γιορτές της πίστης μας. 
Ο καθαγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ.Γεωργίου και με την συμμετοχή του ιερού κλήρου της πόλης μας. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος,ο Δημάρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ.Αριστείδης Τασιός και άλλοι εκπροσώποι των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.
Δεκάδες νέες και νέοι βούτηξαν στα νερά του κολυμβητηρίου για να πιάσουν τον σταυρό εκπροσωπώντας τους αθλητικούς συλλόγους. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο 13χρονος αθλητής Παναγιωτης Μπαλωμένος (αθλητής του ΑΟΛ Ευρυτος) έπιασε τον Σταυρό και έλαβε την ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.
 Ο δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: Τα μηνύματα της εορτής των Θεοφανείων αποτελούν για εμάς μηνύματα καθοδήγησης για προσδιορισμό των νέων προτεραιοτήτων αλλά και για ακόμα μια πιο δυναμική προσπάθεια με στόχο την δημιουργία και την ανάπτυξη. Ευχόμαστε τα μηνύματα του εορτασμού των Θεοφανείων να μας συνοδεύουν όλους σε μια νέα περίοδο δημιουργίας μακριά από προβλήματα με υγεία χαρά και ευτυχία
 
Πηγή: Δήμος Καρπενησίου