Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Παμπαίδες: Απόλλων Λιβαδειάς-Γ.Σ. Άτλας 37-62

Εντυπωσιάζουν και φέτος οι παμπαίδες του Άτλαντα, που πέρασαν ξανά νικηφόρα από τη Λιβαδειάς, κερδίζοντας με 37-62 στον γηπεδούχο Απόλλωνα.

Η αναμέτρηση ήταν για το παμπαιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Γ΄ Όμιλος) και διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, αρχίζοντας στις 14:30. Ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Ο Απόλλων του Γιώργου Παπαθανασίου είναι από τα αξιόλογα σύνολα του ομίλου. Έχει απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες, (καταβάλλοντας εντός έδρας τον ΓΑΣ Άμφισσας και γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τον Έσπερο Λαμίας, ενώ επικράτησε και στα χαρτιά του αποχωρήσαντα Πήγασου).

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, η οποία συνδυάζεται με νίκες και πολύ όμορφο μπάσκετ. Η νέα «φουρνιά» αθλητών υπόσχεται πολλά και είναι φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης σε έναν όμιλο με 7 αντιπάλους από Φθιώτιδα, Βοιωτία και Φωκίδα. Είναι αξιοσημείωτο πως έχει πετύχει τρεις εκτός έδρας νίκης, ενώ επιβλήθηκε στην έδρα του επί του δυνατού Εσπέρου Λαμίας.

Για την 5η αγωνιστική οι Ευρυτάνες υποδέχονται τον ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ), ενώ οι Βοιωτοί «κοντράρονται» με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

 

Νέο ματς

Μια ημέρα μετά ο Άτλας αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής παιχνίδι τον Μώλο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι.

 

Μαζί με το παιδικό

Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε το παιχνίδι παίδων μεταξύ των δυο ομάδων.

 

4Χ4

Το εξαιρετικό συγκρότημα των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση έκανε το 4 στα 4. Σημειωτέον, είχε επικρατήσει στο τελευταίο ματς της χρονιάς στο ίδιο γήπεδο του Κενταύρου με 21-68.

 

Παράσταση Χαβέλου

Για ένα ακόμη ματς ο Δημήτρης Χαβέλος του Άτλαντα ήταν εντυπωσιακός, σκοράροντας 30 πόντους. Για τον Απόλλωνα ο Σακελαρίου έβαλε 19 με τρεις τρίποντες «βόμβες»

 

Τα 10λεπτα

9-11, 13-30, 22-47, 37-62

 

Συνθέσεις Ομάδων

Απόλλων (Γιώργος Παπαθανασίου): Πανουργιάς 2, Παπαλάμπρος, Βεραλάς 2, Γιαννάκης 10, Κατσιμπάρδης, Θεοδωρόπουλος, Πούλος 2, Σφυρής, Σακελλαρίου 19 (3), Παναγιωτίδης, Υπερήφανος, Σκαρπίδης 2

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 5 (1), Μπαρμπούτης 2, Σεριανάϊ 2, Μπούτσι, Τσιόβολος 4, Μουρτογιάννης 3, Τσιγαρίδας, Χρηστίδης 10 (1), Χαβέλος 30, Βαρελάς 6

 

Διαιτητής: Μάριος Κόλα (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Κουρούλης& Νταλιάνη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή: stereabasket.gr