Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Α.Ο. Μώλος 69-17

Άνετη επικράτηση για τον Άτλαντα, ο οποίος επιβλήθηκε με 69-17 του Μώλου.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ. Διεξήχθη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:00.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη ξεπέρασε εύκολα ένα ακόμη εμπόδιο και κυριαρχεί στο εν λόγω πρωτάθλημα, κάνοντας το 5 στα 5. Το Ευρυτανικό συγκρότημα υπόσχεται πολλά για το μέλλον, έχοντας μια ημέρα πριν επιβληθεί και του Απόλλωνα στη Λιβαδειά.

O Μώλος του Λεωνίδα Πενταλιού κατέβηκε με αποστολή 6 αθλητών στο Καρπενήσι και πραγματοποίησε τη δική του προσπάθεια, καθώς η συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα είναι πρωτεούσης σημασίας. Σε 3 ματς που έχει δώσει μετρά ισάριθμες ήττες.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα υποδεχτούν τον ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ), ενώ ο Μώλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Άμφισσας.

 

«Τρένο» ο Γ.Σ.Α.

Tο συγκρότημα των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση έκανε το 5 στα 5.

 

Πατέρας και γιός



 

 

 

 

 

 

Ο διαιτητής Θανάσης Χουσιάδας (Φωτογραφία αριστερά) διεύθυνε το παιχνίδι του γιού του Κωνσταντίνου Χουσιάδα (Φωτογραφία δεξιά), που έκανε ντεμπούτο με τον Άτλαντα. Είναι ένα γεγονός, το οποίο συνέβη για πρώτη φορά. Ο ρεφερι σφύριξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας και το παιχνίδι της Β" ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ Μώλου και ΑΠΣ Λαμίας.

 

15 για Χρηστίδη

Για τους νικητές ο Παναγιώτης Χρηστίδης (Φωτογραφία) πέτυχε 15 πόντους. Διψήφιος με 12 ήταν και ο Δημήτρης Χαβέλος. Για τους φιλοξενούμενους 9 σημείωσε ο Βάγιας.

 


«Καταιγιστικά» 10λεπτα

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άτλας προηγήθηκε με σκορ 21-1, ενώ στην 3η περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 22-2 υπέρ του.

 


Τα δεκάλεπτα

21-1, 34-7, 56-9, 69-17

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 8, Μπαρμπούτης 7, Σεριανάι 9(1), Μπούτσι, Τσιόβολος 2, Μουρτογιάννης 4, Τσιγαρίδας 2, Χρηστίδης 15, Χαβέλος 12, Βαρελάς 8, Φέγγος, Χουσιάδας 2

 

Α.Ο. Μώλος (Λεωνίδας Πενταλιός): Φίλης-Γελεγένης 2, Μπητσογιάννης 2, Γρηγοριάδης, Διαμαντόπουλος 3, Βάγιας 9, Κόντης 1

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Μύρων Μπουμπουρής

Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής

 



















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος