Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ) 57-35

Σε παράσταση για έναν ρόλο έχει μετατρέψει το πρωτάθλημα παμπαίδων ο Άτλας, ο οποίος επικράτησε με 57-35 της ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ).

Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Γ.Σ. Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη πραγματοποίησε μια ακόμη μεστή εμφάνιση, δείχνοντας ασταμάτητος τη δεδομένη χρονική διάρκεια. Έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους του και μάλιστα με άνεση, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ, ενώ απομένει ένα ακόμη ματς με την έτερη ομάδα της Άμφισσας για το τέλος του πρώτου γύρου.

Η ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ) των Νίκου Παπούλια και Δημήτρη Λαλά, μετά από τρία νικηφόρα αποτελέσματα γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι κορυφής. Είχε επικρατήσει προηγουμένως των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη και του Κενταύρου Λιβαδειάς εντός έδρας και του Μώλου εκτός. Το συγκρότημα της Φωκίδας είναι από τους καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Για την επόμενη (6η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα κάνουν το ρεπό τους, ενώ η Άμφισσα κερδίζει στα χαρτιά τον Πήγασο, που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

 

Νέα πρόσωπα

Για τους νικητές Καραμπάς και Μακράκης έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση.

 

Εντυπωσιακός Άτλας

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές Δημήτρη Λερογιάννη, Βασίλη Δόση και Γιάννη Χαλκιά αποτυπώνεται και με αγωνιστικά αποτελέσματα στο παρκέ. Το μέλλον των αθλητών προδιαγράφεται λαμπρό.

 

Πρωταγωνιστής ο Χαβέλος

Ο Δημήτρης Χαβέλος του Άτλαντα συνεχίζει απτόητος, πετυχαίνοντας 26 πόντους με δυο εύστοχα 3ποντα. Για τους ηττημένους ο Γκόβαρης πέτυχε 18 (1 3ποντο).

 

Αήττητοι μέχρι την έναρξη

Μέχρι το ξεκίνημα του αγώνα οι δυο ομάδες ήταν αήττητες, με τον Άτλαντα να διατηρεί το απόλυτο και μετά τη λήξη.

 

Τα δεκάλεπτα

13-4, 27-13, 45-20, 57-35

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 1, Μπαρμπούτης 5, Σεριανάι 3 (1), Μακράκης, Τσιόβολος 2, Μουρτογιάννης 5, Καραμπάς, Χρηστίδης 4, Χαβέλος 26 (2), Βαρελάς 11, Φέγγος

 

ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ) (Νίκος Παπούλιας& Δημήτρης Λαλάς):  Ζωμένος 5, Γκόβαρης 18(1), Βαϊδάνης, Γιαννουλάτος, Λαλάς 8, Καβαρτογιάννης Ν., Καραγεώργος 2, Κόκκορης, Καβαρτογιάννης Η., Μπουγάς 2, Μήτσου

 

Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Γιάννης Χαντζόπουλος& Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος