Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο Πάνος Λιάγκας για τον α’ γύρο του Λεβαδειακού (video)


Ο 23χρονος, Ευρυτάνας, κεντρικός αμυντικός του Λεβαδειακού έκανε ένα απολογισμό του α’ γύρου της Super League 2022-2023!

Οι παίχτες του Λεβαδειακού, όπως και οι συνάδελφοί τους στις υπόλοιπες ομάδες της Super League, επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές που έκαναν με την ολοκλήρωση του α’ γύρου της κανονικής περιόδου μιας και το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω της διεξαγωγής (20/11 – 18/12) της τελικής φάσης του παγκόσμιου κυπέλλου (“F.I.F.A. World Cup”) στο Κατάρ (“Qatar 2022”).

Οι «πράσινοι», οι οποίοι επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία μετά από τρια χρόνια, στον α’ γύρο του πρωταθλήματος δεν τα έχουν πάει καλά!

Στα 13 παιχνίδια του πρώτου μισού πανηγύρισαν μόλις μια νίκη, αυτή επί του Ατρόμητου, εντός έδρας με 2-1, σε τέσσερα (4) παιχνίδια, με Ιωνικό και με Παναιτωλικό, εκτός έδρας και με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, εντός έδρας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με πιο ξεχωριστό αυτό με τον Π.Α.Ο.Κ., στο οποίο ισοφάρισαν στην εκπνοή, με το εκπληκτικό σουτ του Μπελμόντ ενώ σε οχτώ (8) παιχνίδια υποχρεώθηκαν σε ήττα.

Ειδικά η τελευταία, στο Ηράκλειο, με τον Ο.Φ.Η., μάλλον… «πλήγωσε» περισσότερο καθώς είχαν προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό!

Ετσι, με συγκομιδή μόλις 7 βαθμών – όσους και ο Ιωνικός – βρίσκονται στην 13η, προτελευταία, θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οσο αφορά στα γκολ έχουν πετύχει μόλις 7, δεύτερη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα και έχουν δεχθεί 17, έκτη χειρότερη!

Ένα μικρό απολογισμό για τον πρώτο γύρο (και όχι μόνο) μας έκανε ο Παναγιώτης Λιάγκας, μιλώντας στην κάμερα του “STAR Κεντρικής Ελλάδας”.

Ο 23χρονος (ημερομηνία γέννησης: 5 Νοεμβρίου 1999), ευρυτάνας, κεντρικός, αμυντικός, των «πράσινων», βρίσκεται επτά χρόνια στην Λιβαδειά καθώς το 2016 εντάχθηκε στις ομάδες νέων της “πράσινης” Π.Α.Ε.

Στη σεζόν 2018-2019 έκανε 9 συμμετοχές με την ομάδα του Λεβαδειακού στη Super League!

Στην τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται και πάλι στην Super League με την φανέλα (Νο 24) του Λεβαδειακού φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έχει ήδη κάνει 9 συμμετοχές!

Σκόραρε, μάλιστα και το πρώτο του γκολ, με κεφαλιά, στο 48ο λεπτό του εντός έδρας ματς με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Παρακολουθήστε τι μας είπε ο Παναγιώτης Λιάγκας στο σχετικό video:

(Κάμερα: Νίκος Γιουμεδάκης)


 

Πηγή: www.starsports.gr