Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(2/12)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες άλλη μια εβδομάδα με την Ευρωλίγκα να εξελίσσεται κι εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από μία νίκη και μία ήττα στην προηγούμενη διπλή αγωνιστική και φιλοξενεί την ομάδα του Λαού. Αστάθεια εμφανίζουν φέτος οι Γερμανοί, ενώ και το ρόστερ τους φαίνεται να έχει κάποιες ατέλειες. Ο κόουτς Τρινκιέρι πάντως παλεύει με το υπάρχον υλικό κι έχει δείξει μια μικρή βελτίωση στα πρόσφατα παιχνίδια. Ζίπσερ και Τζορτζ θα λείψουν πιθανότατα από τους Βαυαρούς. 
 
Η Μακάμπι είναι πιο ποιοτική ομάδα και σε καλύτερη μοίρα από την αντίπαλο της. Οι Ισραηλινοί είναι ανταγωνιστικοί στους περισσότερους αγώνες τους κι έχουν συλλέξει ήδη αρκετές νίκες. Ομάδα που βασίζεται στην αθλητικότητα η Μακάμπι με πολλούς Αμερικανούς παίχτες και προσπαθεί να οδηγήσει το ρυθμό των παιχνιδιών της στη δύναμη και την ταχύτητα. 
 
Αναμένεται σκληρή αναμέτρηση με την πιο πλήρη ομάδα από το Ισραήλ να έχει μια καλή ευκαιρία για μια εκτός έδρας επιτυχία. 
 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)