Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος Αθηνών 1-4

Tην καλύτερη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα κορίτσια του Καρπενήσι Futsal, που ήταν αρκετά ανταγωνιστικά κόντρα στον ισχυρό Ατρόμητο, που επικράτησε με 1-4.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 4. Ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Women΄s Futsal Championship, παρουσία αρκετών θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου παίζοντας με πολλές και σημαντικές ελλείψεις έκανε μια αρκετά αξιέπαινη προσπάθεια, δυσκολεύοντας κατά πολύ τον αντίπαλο. Διεκδίκησε επί ίσοις όροις το ματς και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Οι «μπλε» έχουν μια νίκη και τέσσερις ήττες.

Ο Ατρόμητος Αθηνών του Γιώργου Πατατανέ πέρασε χωρίς απώλειες από το Καρπενήσι, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε παρκέ. Η Κατερίνα Ιωάννου σκόραρε δυο γκολ στην επανάληψη, τα οποία ήταν και κομβικά για το «διπλό». Οι Περιστεριώτισσες έφτασαν τους 9 πόντους (3 νίκες-1 ήττα).

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική οι Καρπενησιώτισσες θα υποδεχτούν σε ένα ακόμη δύσκολο ματς την Αθήνα 90΄, ενώ η ομάδα του Περιστερίου θα παίξει με την αήττητη Δόξα 2016.

 

Στήριξη κόσμου

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κόσμος του Καρπενησίου ήταν ο 6ος παίχτης της ομάδας, στηρίζοντας την προσπάθεια των κοριτσιών της πόλης.

 


Περυσινός πρωταθλητής

Η ομάδα του Ατρομήτου είχε κατακτήσει το περυσινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας στον τελικό με 3-2 την ΑΕΚ. Όσον αφορά το κλασικό ποδόσφαιρο συμμετέχει στη Β΄ Εθνική και τον 4ο Όμιλο, έχοντας 9 πόντους (3 νίκες-1 ήττα)

 

Ζωντανή μετάδοση

Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το Greek Women's Soccer News και τον Τάσο Ζαφειρίου.

 


«Άριστα» στο τέρμα

Όλα τα κορίτσια του Καρπενησίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με την 14χρονη Ευαγγελία Κωστορρίζου να ξεχωρίζει ξανά κάτω από τα γκολπόστ.


 

Σημαντικές προσθήκες

Στο ρόστερ του Καρπενησίου θα ενταχτούν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δυο 19χρονες αθλήτριες από το «11αρι» (Μια από την Ευρυτανία που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική και θα αποκτήσει δελτίο, καθώς και μια από την Φθιώτιδα που λαμβάνει μέρος στη Γ΄ Εθνική), ενώ επιστρέφουν οι: Κατερίνα Λάππα και Ναυσικά Γιαννοπούλου, που λογίζονται ως εσωτερικές μεταγραφές.

 

Εκατέρωθεν απώλειες

Οι δυο ομάδες συμμετείχαν με αρκετές απουσίες. Το Καρπενήσι συμμετείχε με 10 αθλήτριες κάτω των 17 ετών, που παίρνουν τις πρώτες τους παραστάσεις. Από τις φιλοξενούμενες δεν έπαιξαν μεταξύ άλλων οι ποιοτικές Βάσω Μοσκοφίδου και Ξανθή Μισιρλή.

 

Γευμάτισαν στο «Πανόραμα»

Η αποστολή του Ατρομήτου που ταξίδεψε με δυο βαν και αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Αντώνη Πατατανέ γευμάτισε στην ταβέρνα «Πανόραμα» μετά τη λήξη του αγώνα.

 


Η διαμόρφωση του τελικού σκορ΄

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στο α΄ μέρος με 0-2 χάρης σε γκολ της Βίκυς Κατσανού στο 2΄ και της Κύπριας Χαράς Νεοφύτου στο 16΄. Το Καρπενήσι μείωσε στην επανάληψη με τη Βασιλική Οικονόμου (Πέτυχε το 8ο της γκολ) στο 31΄ μετά από εξαιρετικό  αραουτ της Κωνσταντίνας Τόσσου. Τελικώς η Κατερίνα Ιωάννου με δυο γκολ στο ίδιο λεπτό στο 47΄ έκανε το 1-3 και το 1-4 αντίστοιχα.

 







Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κωστορρίζου, Οικονόμου, Μπουμπουρή, Τόσσου, Τσούμα Δ. (Παπαϊωάννου, Φέγγου, Πιστιόλη, Μούτσι Τ., Κωστούλα, Σταμούλη, Τζαννή, Λερογιάννη, Αθανασοπούλου, Μούτσι Ε.)

 

Ατρόμητος Αθηνών (Γιώργος Πατατανές): Δημητρακοπούλου, Ιωαννίδη, Κώστα, Λαδερού, Κατσανού (Σκουλαριώτη, Ιωάννου, Συρμή, Νεοφύτου, Κανέλλη, Μανίτα, Παπουτσά, Σκαρλάτου)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος

 


























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος