Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Νέο γκολ για τον Γιάννη Τσούκα με τη Λαμία


Νεα νίκη για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία , αφού σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου που διεξήχθη στο Χαλκιοπούλειο επικράτησε της Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ με σκορ 6-2.
   Το πρώτο γκολ για την ομάδα  σημείωσε στο 2' ο Αντώνης Βαρυπάτης ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσιάρας εγραψε το 2-0 που ηταν και το σκορ του ημιχρόνου.
  Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (22') μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Παναγοπουλος με διαδοχικά ομως τέρματα των Καυκιά (23'), Βαρυπάτη (24', 35') και Τσούκα (26') ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-1 και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Τσίτο (36') γράφοντας το τελικό 6-2.
  Στο 22' τραυματίστηκε σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Λύτρας και διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο. Ο Γιάννης Τσούκας με το νέο του τέρμα έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα.
 
Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ (Τσαπραζλής): Γιολδάσης, Τσιάρας, Βαρυπάτης Αντ., Καυκιάς, Τσούκας. Αγωνίστηκαν και οι Σοροπάνης, Μαρκάι, Στοφόρος Χρ., Μαντζιούρας, Νικολάου, Σχουλής, Μούτσελος και Χονδρογιάννης.  
 
Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ (Αναστασίου): Λύτρας, Drouaz, Παναγόπουλος, Da Silva, Τιμπής. Αγωνίστηκαν και οι Αλεξανδρόπουλος, Καβαλάρης, Σανιάνος και Τσίτος.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ.Δαουκλιώτη και της κας Κέππα. Χρονομέτρης η κυρία Τσιμπρίκα.
 
Πηγή: ΠΑΣ Λαμία