Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Άλλαξε όψη το δημοτικό γήπεδο Μακρακώμης «Λεωνίδας Γιαννέλος»


Η Μακρακώμη διαθέτει πλέον ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της Φθιώτιδας, το «Λεωνίδας Γιαννέλος». Η ανακαίνιση σε όλους τους χώρους χάρισε χαμόγελα στην αθλητική κοινότητα της περιοχής. Νέος συνθετικός χλοοτάπητας, λειτουργικά και άνετα αποδυτήρια με όργανα γυμναστικής, περιποιημένες εξέδρες. Ένα έργο που αποτελούσε διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας επί σειρά ετών και που θα δώσει νέα πνοή στην αθλητική δραστηριότητα της Δυτικής Φθιώτιδας

Το γήπεδο «Λεωνίδας Γιαννέλος» χρησιμοποιεί ως έδρα η Ένωση 2010, που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει ρόστερ με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του σωματείου. Τα τμήματα υποδομής λειτουργούν άψογα με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, ενώ από φέτος ξεκινά και το παιδικό τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το STAR Κεντρικής Ελλάδας βρέθηκε στο δημοτικό γήπεδο Μακρακώμης και μίλησε με την αντιδήμαρχο οικονομικών Βασιλική Αρβανίτη, το γενικό γραμματέα της Ένωσης 2010, Κώστα Τσίφτη και τον πρόεδρο της κοινότητας Μακρακώμης, Δημήτρη Λιάσκα, ο οποίος είναι και στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών του συλλόγου.

Πηγή:  starsports.gr