Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Παμπαίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 40-63

Καταπληκτική αρχή για το ταλαντούχο παμπαιδικό τμήμα του Άτλαντα, το οποίο επικράτησε με 40-63 των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.

Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας, αρχίζοντας στις 12:30. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη παρότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με διαφορά 10 πόντων από την 1η περίοδο δεν κατάφεραν να κινηθούν και στη συνέχεια στα ίδια επίπεδα, γνωρίζοντας την ήττα με -23. Είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος πέτυχε 14.

Ο Άτλας με τον Δημήτρη Λερογιάννη στο «τιμόνι» και συνεργάτη τον Βασίλη Δόση συνεχίζει και στο φετινό πρωτάθλημα την πορεία, που είχε αρχίσει πέρυσι με νέα πρόσωπα. Δεν πτοήθηκε από το αρνητικό ξεκίνημα και κυριάρχησε από τη δεύτερη περίοδο έως το τέλος. Ο Δημήτρης Χαβέλος με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος και πρώτος σκόρερ της συνάντησης.

Για την επόμενη (3η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες υποδέχονται τον Μώλο, που έχει 0/2 στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ τα Μπούκαλη δεν έχουν ματς, καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσουν τον αποχωρήσαντα Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Παρών σε όλα

Ο Άτλας λαμβάνει μέρος τη φετινή σαιζόν με 4 αγωνιστικά τμήματα (Ανδρών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων)

 

Σε 4 περιόδους

To πρωτάθλημα πραγματοποιείται σε τέσσερις περιόδους (Τρεις μικτού χρόνου και ενός καθαρού χρόνου). Διεξάγεται φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

 

Οι πρώτοι σκόρερ

Για τα Μπούκαλη ξεχώρισε με 14 πόντους ο Αναγνωστόπουλος, ενώ για τους νικητές εντυπωσίασε με 22 και 2 3ποντα ο Δημήτρης Χαβέλος. Διψήφιοι με 10 ήταν και οι: Ποντίκης (ΑΣΕΜ) και Βαρελάς (Άτλας).

 

Οι περίοδοι

16-6, 20-22, 24-41, 40-63

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Χριστόπουλος 4, Δαβανέλος 2, Ποντίκης 10, Μαργαρίτης 2, Κολιός, Αναγνωστόπουλος 14, Μεϊδάνης, Τασούλας 2, Καλοπίτας 2, Τσουβαλής, Σταμάτης, Αντωνόπουλος 4

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 2, Μπαρμπούτης 5, Σεριανάϊ 4, Αντζάς 2, Μουρτογιάννης 8 (1), Τσιγαρίδας 2, Χρηστίδης 6, Χάβελος 22 (2), Βαρελάς 10, Τσιόβολος 4

 

Διαιτητής: Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά& Βαγγέλης Δέδες  (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Πηγή: stereabasket.gr