Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Μίλαν-Τσέλσι με… διπλάσιο Stoiximan Master!


Ψάχνει εκδίκηση η Μίλαν κόντρα στην Τσέλσι, ντέρμπι κορυφής για Παρί-Μπενφίκα. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η δράση στους ομίλους του Champions League κορυφώνεται, με το Group E της διοργάνωσης να παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σάλτσμπουργκ 5, Τσέλσι 4, Μίλαν 4, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 βαθμοί, έτσι μπαίνοντας στην 4η αγωνιστική του ομίλου όλα μοιάζουν ρευστά για τα εισιτήρια πρόκρισης.

Υπό αυτό το πρίσμα, η αναμέτρηση Μίλαν - Τσέλσι στο 'San Siro' είναι κομβική για τη συνέχεια. Το συγκεκριμένο ματς έρχεται μάλιστα με… διπλάσιο Stoiximan Master καθώς την περασμένη Τετάρτη δεν βρέθηκε κανείς νικητής στον αγώνα του Λονδίνου όπου έληξε με 3-0 και πρώτο σκόρερ τον Φοφανά. Έτσι, όλο το ποσό μεταφέρεται στον αποψινό αγώνα!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*

Η έλευση του Πότερ στην τεχνική ηγεσία έχει φέρει νέο άνεμο στους Λονδρέζους. Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού επικράτησαν της Κρίσταλ Πάλας, ακολούθως κέρδισαν άνετα 3-0 τη Μίλαν για το Champions League και με το ίδιο σκορ επιβλήθηκαν της Γουλβς ανεβαίνοντας στην 4η θέση της Premier League.

Ένεση ηθικού για τη Μίλαν το 2-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, διατήρησε τους 'ροσονέρι' σε τροχιά κορυφής στην Serie A. Ο Πιόλι κάνει εξαιρετική δουλειά την τελευταία τριετία. Με κάποιο τρόπο καταφέρνει να παίρνει το 110% από το ρόστερ του, σε μια πορεία που φαντάζει υπερβατική.

Το βάθος του πάγκου δεν είναι τόσο πλούσιο, όμως οι ρόλοι είναι καλά μοιρασμένοι και το πλάνο αποδίδει με θαυμαστή συνέπεια. Ο βαθμός δυσκολίας φυσικά ανεβαίνει στην Ευρώπη, όπου δύσκολα η Μίλαν θα καταφέρει σπουδαία πράγματα.

Η Τσέλσι φαντάζει ένα κλικ μπροστά, όμως ο φαβοριτισμός κρίνεται υπερβολικός. Η Μίλαν έχει τη δυναμική και την εμπειρία για να βάλει δύσκολα στους Λονδρέζους, σε ένα ματς που ξέρει πως οφείλει να πάρει αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & να σκοράρει ο Λεάο σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μεγάλο ματς στο Παρίσι για το Group H, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στη συνέχεια του ομίλου. Η Μακάμπι Χάιφα έχει τεθεί νοκ άουτ, η Γιουβέντους είναι στους τρεις βαθμούς, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα να μοιράζονται την κορυφή στους επτά βαθμούς.

Την περασμένη εβδομάδα έμειναν στο 1-1 στην μεταξύ τους κόντρα στο 'Da Luz', έτσι η μάχη που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση μεταφέρθηκε στο 'Parc des Princes'. Περιττή η αναφορά στο ρόστερ και την ποιότητα των Γάλλων, που με 8Ν-2Ι-0 και γκολ 28-5 είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στη Ligue 1.

Πολύ πειστική είναι η φετινή εκδοχή των 'αετών' της Λισαβόνας. Εξαιρετικό το ευρωπαϊκό τους πρόσωπο, κυριαρχικό αυτό εντός συνόρων. Η Μπενφίκα μετράει 8Ν-1Ι-0Η και γκολ 23-5 στην Liga Portugal.

Είναι στην πρώτη θέση και θα παλέψει για τον τίτλο με την Πόρτο που ακολουθεί στο -3. Συμπαγής στα μετόπισθεν, ιδιαίτερα τεχνική και ταχύτατη από τη μέση και μπροστά, έδειξε ήδη τα δόντια της στο 'διπλό' που πέτυχε στο Τορίνο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ονειρεύεται εδώ και χρόνια την κατάκτηση του Champions League. Είναι και φέτος ανάμεσα στα φαβορί, το βράδυ της κόντρα στη Μπενφίκα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Σκληρή ομάδα η πορτογαλική, θα δώσει τη μάχη της. Το συνδυαστικό στοίχημα ημίχρονο/τελικό Χ/1 & over 2,5 κόρνερ για τη Μπενφίκα σε απόδοση 6.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.