Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Οι νικητές και τα αποτελέσματα του Karpenissi Trail

 



 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ο αγώνας Karpenissi Trail με έναρξη και τερματισμό στο Μεγάλο Χωριό.

Στη διαδρομή των 26 χιλιομέτρων (Kaliakouda Trail) σε σύνολο 73 δρομέων ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Ελευθερίου πρώτευσε και τον ακολούθησαν οι: Χρήστος Αγνουσιώτης και Κωνσταντίνος Παπαγοράς. Στις γυναίκες μια ακόμη δική μας πρωταθλήτρια, η Φωτεινή Κολόκα ήταν πρώτη, δεύτερη η Παναγιώτα Δημακάκου και τρίτη η Ελένη Σταθοπούλου.

Στη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων σε σύνολο 66 δρομέων (Lakomata Trail) πρώτος ήταν ο Γιώργος Τσουμάνης, δεύτερος ο Μανώλης Ταμπάκης και τρίτος ο Καρπενησιώτης Παναγιώτης Γενιτσαρόπουλος. Στις γυναίκες πρώτευσε η Νατάσα Σπανού και την ακολούθησαν οι: Κωνσταντίνα Μποσκοπούλου και Ελισάβετ Παπαδήμα.

Στη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων (Gavros Trail) με συμμετοχή 66 δρομέων, ο Θανάσης Κοντογιάννης ήταν πρώτος, ο Θανάσης Μαλιαχόβας δεύτερος και ο Πέτρος Παπαδήμας τρίτος. Στις γυναίκες η 3αδα αποτελούνταν από τις: Μαριαλένα Κουτρούμπα, Μαρίνα Κοτζαμάνη και Ελευθερία Ψιλογιαννοπούλου.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι εδώ: https://karpenissitrail.gr/2022-karpenissi-trail-results/