Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ο απόηχος του Karpenissi Trail


Η πρώτη διοργάνωση του Karpenissi Trail αποτελεί πια παρελθόν και η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, εθελοντές και χορηγούς.

Η παρουσία αθλητών από όλη την Ελλάδα μας αφήνει ικανοποιημένους. Τα σχόλιά τους τόσο για τις ομορφιές της Καλιακούδας όσο και για τα χωριά της Ευρυτανίας μας αφήνουν ενθουσιασμένους!

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, και ειδικά τον κύριο αγώνα της διοργάνωσης, ο μεγάλος νικητής ήταν ο Δημήτρης Ελευθερίου με χρόνο 2:46:56. Ακολούθησαν ο Χρήστος Αγνουσιώτης με τον Κωνσταντίνο Παπαγόρα (3:10:51) και στην τρίτη θέση ο Άγγελος Φραγκούλης με 3:17:57.

 τις γυναίκες πρώτευσε η Φωτεινή Κολόκα με 3:34:41 και ακολούθησε η Παναγιώτα Δημακάκου με 3:50:20. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελένη Σταθοπούλου με 3:57:06. Στον ιστότοπό μας, όπως επίσης και στη σελίδα μας στο Facebook, υπάρχουν αναρτημένες φωτογραφίες από 4 διαφορετικά σημεία των διαδρομών και είναι δωρεάν παροχή της διοργάνωσης.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Ηταν μια γιορτή που την απολαύσαμε όλοι. Σίγουρα την πρώτη φορά δεν ήταν όλα τέλεια και θα θέλαμε τη βοήθεια όλων των δρομέων για να γίνουμε του χρόνου καλύτεροι. Περιμένουμε τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις σας στον ιστότοπο της διοργάνωσης (karpenissitrail.gr) στη φόρμα επικοινωνίας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2023, κρατώντας μέχρι τότε σαν ανάμνηση την υπέροχη θέα των ευρυτανικών βουνών (και όχι μόνο) που απόλαυσαν όλοι οι αθλητές τρέχοντας στα πλαγιές της Καλιακούδας!

Πηγή:  irunmag.gr