Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Χωρίς το Καρπενήσι Futsal η Β" Εθνική σάλας


Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β" Εθνικής σάλας (Futsal League) ανδρών ολοκληρώθηκαν και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλλου, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Η περσινή χάλκινη ομάδα του Καρπενησίου Futsal δεν δήλωσε συμμετοχή και δεν θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα , επιστρέφοντας σε αυτό την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-2024), αναστέλλοντας για μια χρονιά τη λειτουργία του. Επίσημη ενημέρωση αναμένεται από τον σύλλογο για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιείται σε δυο ομίλους, συνολικά 14 ομάδων, χωρισμένων σε δυο ομίλους, με την πρόκριση στους "8" να παίρνουν οι τέσσερις πρώτοι .  

Στον 1ο Όμιλο λαμβάνουν μέρος οι: Ιππείς Αχαρνών Γ.Σ., Κορυδαλλού ΑΟΔ Α.Ο., Θρακομακεδόνες Futsal, Σάμος Futsal, Ρέθυμνο Futsal, ΠΑΣ Ηνίοχος Αθήνας και Παναθηναϊκός Α.Ο.

Στον 2ο Όμιλο συμμετέχουν οι ακόλουθες ομάδες της επαρχίας και της Αθήνας: ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων, Α.Ο. Τρίκαλα Futsal, ΠΑΣ Λαμία Futsal, Α.Ε. Ψυχικού, Τράχωνες Αλίμου, Αδέσποτος Αθηνών και Κατενάτσιο Νέα Γενιά Αθλητών. Α.Ο. 

 

Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνεται τα ακόλουθα ματς:

1ος Όμιλος

Ιππείς Αχαρνών Γ.Σ.-Κορυδαλλού ΑΟΔ Α.Ο.

Θρακομακεδόνες Futsal-Σάμος Futsal

Ρέθυμνο Futsal-ΠΑΣ Ηνίοχος Αθήνας

Ρεπό: Παναθηναϊκός Α.Ο.  

 

2ος Όμιλος

Κατενάτσιο Ν.Γ.Α. Α.Ο.-Α.Ε. Ψυχικού

Τράχωνες Αλίμου-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal

ΠΑΣ Λαμία Futsal-Αδέσποτος Αθηνών

Ρεπό: ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων