Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(14/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες αφού πραγματοποιήσαμε μια καλή αρχή την περασμένη εβδομάδα ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Το παιχνίδι που θα αναλύσουμε είναι αυτό μεταξύ της Φενέρ και της Μακάμπι.

Εύκολη νίκη σημείωσε η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη την 1η αγωνιστική κι επιστρέφοντας στην έδρα της θα επιδιώξει να διπλώσει τις επιτυχίες. Ανέτοιμοι ακόμη οι Τούρκοι, όπως και οι περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, υπάρχει όμως πλούσιο ρόστερ και πλουραλισμός σε όλες τις θέσεις. Προεξάρχοντος του Νικ Καλάθη που οργανώνει μαεστρικά το παιχνίδι της ομάδας του,οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν το προβάδισμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. 
 
Η Μακάμπι είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα με πολλούς Αμερικανούς παίχτες,που σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο για να δημιουργήσουν μια καλη ομοιογένεια. Ερωτηματικό είναι κι ο προπονητής Κάτας καθώς είναι η πρώτη του φορά που αναλαμβάνει ένα κλαμπ από την αρχή της σεζόν και δεν διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία στην διοργάνωση. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην Μακάμπι κι αναμένεται σε βάθος χρόνου να βοηθήσει την ομάδα του. Ατομικό ταλέντο υπάρχει στο φετινό ροστερ των Ισραηλινών κι απομένει να δείξει αν αυτό μπορεί να μετουσιωθεί σε ένα αξιόμαχο κι ανταγωνιστικό σύνολο.Την πρώτη αγωνιστική η Μακάμπι κατέβαλε πολύ δύσκολα την αντίσταση της Ζαλγκίρις. 
 
Αναμένεται ωραίο παιχνίδι με τη Φενερ να έχει αυτή τη στιγμή μεγαλύτερη τύχη να πάρει τη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ -4.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85...

 

 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)