Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Στυλίδα-Αίολος 0-2

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Αίολο, ο οποίος επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Στυλίδας.

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δυο περυσινών πρωταθλητριών των Ενώσεων τους έγινε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας, αρχίζοντας στις 17:30.

Η Στυλίδα του Φώτη Καραμπότση έδωσε ένα ακόμη φιλικό ματς εξ αιτίας της διακοπής της αγωνιστικής δράσης. Το προηγούμενο διάστημα επικράτησε με 0-3 του Ηρακλή Ροδίτσας και με 1-0 της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία. Στο πρωτάθλημα της Φθιώτιδας έχει 3 βαθμούς μετά από διεξαγωγή δυο αγωνιστικών.  Δεν αγωνίστηκαν οι: Junior Timite και Saïd Bance.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα πέρασε με επιτυχία ένα δυνατό «τεστ», παίρνοντας και τη νίκη κόντρα σε ένα αρκετά αξιόλογο και ισχυρό σύνολο. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ευρυτανίας δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ είχε για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Άλεξ Μπακαλίδη. Γιάννης Πιστιόλης και Δημήτρης Ίβρος σημείωσαν τα δυο γκολ των Ευρυτάνων.

Στυλίδα και Αίολος αναμένουν το τι μέλλει γενέσθαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αναμένεται να προγραμματίσουν και νέα φιλικά το προσεχές διάστημα.

 

Πρωταθλητές του 2022

Η Στυλίδα και ο Αίολος κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία αντίστοιχα, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

 

Ο απολογισμός στο πρωτάθλημα

Η περυσινή πρωταθλήτρια Στυλίδα έχει μια νίκη και μια ήττα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΦ. Επικράτησε με 2-1 στην πρεμιέρα του Λιανοκλαδίου, έχοντας σκόρερ τους: Κώστα Μπίκο και Κώστα Ζωγράφο, ενώ τη 2η αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αταλάντη εκτός έδρας.

 

Σε άλλο «στρατόπεδο»



 

 

 

 

 

 

Την περυσινή τους ομάδα αντιμετώπισαν οι: Νίκος Καρανάσιος (Φωτογραφία αριστερά) και Θωμάς Χαντζής (Φωτογραφία δεξιά) του Αιόλου.

 

4ο με Φθιώτιδα

Ο Αίολος είχε αντιμετωπίσει προηγουμένως τις ομάδες της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας και Ένωση 2010, καθώς και της 1ης κατηγορίας Νίκη Αγίας Παρασκευής.

 

Ντεμπούτο Τσιγκόπουλου


 

Την πρώτη του εμφάνιση με την Στυλίδα έκανε ο 18χρονος τερματοφύλακας Νίκος Τσιγκόπουλος, που αποκτήθηκε από τα Καλύβια.

 

Έπαιξε ο Γκούρλιας

Νέο απόκτημα της Στυλίδας είναι ο Ευρυτανικής καταγωγής Γιάννης Γκούρλιας, που πέρασε ως αλλαγή.

 


Οι δυο σκόρερ



 

 

 

 

 

 

Ο «φορμαρισμένος» Γιάννης Πιστιόλης (Φωτογραφία αριστερά) πέτυχε ένα ακόμη γκολ, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά από σέντρα του Νάσου Τριανταφυλλόπουλου. Ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία δεξιά) σημείωσε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων από ασίστ του Γιάννη Τσούκα. Το ημίχρονο είχε λήξει με 0-1.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Στυλίδα (Φώτης Καραμπότσης): Σκούρας, Ζωγράφος, Τσόντζορας, Μάγιος, Μπεν Άλι, Καραγιώργος Ν., Καραγιώργος Σ., Κώττης, Μπίκος, Κόμνος, Σακάι

Έπαιξαν και οι: Τσιγκόπουλος, Καρακώστας, Ματόπουλος, Μυκονιάτης, Παλιουδάκης, Κυριακίδης, Σεμπαστιάν, Τσόντζορας Γ., Γκούρλιας

 

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Σωκράτους, Χρυσικός Π., Καλύβας, Χαντζής, Φούκας, Μπόνιας, Παχής, Πιστιόλης, Τριανταφυλλόπουλος Α., Κοτρώνης

Συμμετείχαν και οι: Μπουμπουρής, Χρυσικός Φ., Ίβρος, Μπακαλίδης, Τσούκας

 

Διαιτητής: Γιώργος Σγαντζούρης (Τεχνικός Διευθυντής Στυλίδας)

 









Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιώργος Μπατζαρακίδης /Α.Ο. Στυλίδας