Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχείς εκπλήξεις*, προσφορές* & Trivia Show για τα 10 χρόνια Stoiximan!


H Stoiximan κλείνει 10 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με συνεχείς εκπλήξεις*, Trivia Show και το ολοκαίνουργιο ημερολόγιο προσφορών*.

Ένα συναρπαστικό πρόγραμμα επιβράβευσης για όλα τα μέλη της, στο οποίο παίρνεις μέρος και ολοκληρώνεις τις διαθέσιμες «αποστολές» για να κερδίσεις μεγάλα έπαθλα*.

Μουσείο Stoiximan: Το νέο ημερολόγιο προσφορών* είναι εδώ!

Παράλληλα, η Stoiximan γιορτάζει τα 10 χρόνια της με ένα επετειακό Trivia γεμάτο δυνατές ερωτήσεις και σούπερ έπαθλα*.

Συντονίζεσαι κάθε μέρα από τις 12/9 μέχρι και τις 25/9 στις 18:00 ακριβώς (το τραπέζι εμφανίζεται live μόνο κατά την αναγραφόμενη ώρα) στο τραπέζι Stoiximan 10 Years – Trivia Show του Live Casino της Stoiximan και διεκδικείς τα σπουδαία έπαθλα*!

Live Trivia Show κάθε μέρα στις 18:00 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας τυχερός κέρδισε 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε τυχερή για ένα μέλος της Stoiximan που αναδείχθηκε ο μόνος νικητής του Stoiximan Master, κερδίζοντας 10.000€.

Η ευρωπαϊκή βραδιά την Τρίτη (13/09) είχε Stoiximan Master στο ματς της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα. Τα μέλη της Stoiximan μπορούσαν εντελώς δωρεάν* να πάρουν μέρος, προβλέποντας το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μόνο ένας τυχερός είχε προβλέψει σωστά και το τελικό σκορ (2-0) αλλά και ότι ο αμυντικός της Μπάγερν, Lucas Hernández, θα είναι αυτός που θα άνοιγε το σκορ.

Κάπως έτσι το μοναδικό μέλος της Stoiximan που κέρδισε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, πήρε ολόκληρο το έπαθλο των 10.000 ευρώ εντελώς δωρεάν*!

Η ομαδα της Stoiximan μάλιστα επικοινώνησε μαζί του για να μας μιλήσει για την έμπνευσή του. “Συνηθίζω να παίζω σε στοίχημα να σκοράρουν στόπερ με κεφαλιά, έτσι έβαλα και στο Master τον συγκεκριμένο παίκτη”, τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ από τον ενθουιασμό του που ήταν ο μόνος νικητής!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις