Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκλονιστική ανατροπή-πρόκριση του Αστέρα Σταυρού με Ευρυτάνες βοηθούς


Προκρίθηκε στη γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Σταυρού. Την Τετάρτη  (21/9) σε νοκ άουτ παιχνίδι η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου νίκησε τον κυπελλούχο Πιερίας, Βατανιακό, με 3-2 στην παράταση εντός έδρας. Στην επόμενη φάση ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Αλμωπό Αριδαίας, ομάδα της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 15΄ και διπλασίασαν τα γκολ τους στο 63΄ με σκόρερ το Μητράκα.

Ο Αστέρας κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση με πρωταγωνιστή το Χαντζή στα τελευταία λεπτά. Στο 88’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1 και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2.

Στην παράταση οι κυπελλούχοι Φθιώτιδας «χτύπησαν» ξανά στο φινάλε. Αυτή τη φορά ήταν ο Φούντας που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 119’ και τον Αστέρα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο α’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 33′ έπειτα από σουτ του Κακκάβα.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες. Αποβλήθηκαν οι Μόσχος (83΄) και Κολαξίδης (87΄).

Υπενθυμίζουμε ότι στην α’ φάση ο Αστέρας Σταυρού είχε αποκλείσει, ξανά στην παράταση, την Α.Ε. Νέας Σελεύκειας με 2-0 στη Θεσπρωτία.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Ζυγας από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς διαιτητές τον Θοδωρή Κατσαρο και τον Σπύρο Μπύρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 




 

 

Πηγή: starsports.gr

Φωτογραφίες: lamiasports.com